روانشناسان نحوه مقابله با استرس در رابطه را توضیح می دهند 

مقابله با استرس در رابطه کمی برای افراد پیچیده است. ما امروز می خواهیم ببینیم که نحوه حل استرس چگونه است. همه ما می دانیم که آسیب های ناشی از استرس چقدر خطرناک است. امروزه بسیاری از ما دچار استرس هایی می شویم. اما معمولا استرس در بین زوجین کمی دشوارتر است. اختلالاتی که از گذشته وجود داشته ممکن است ارتباطی به رابطه آن ها نداشته باشد. اما برخی از این مشکلات در هنگام شروع زندگی ایجاد می شود. این ویژگی ها می تواند از ابتدا در فرد وجود داشته باشد یا این که به علت دلایل دیگری اتفاق بیفتد.

هر فردی باید بداند که اختلال روانی به گونه ای است که در زندگی همه اتفاق می افتاد اما قابل کنترل است. نکته ی دیگر این است که افراد باید بدانند خودشیفتگی ممکن است در آینده به شما آسیب های بزند. نحوه برخورد در هر فردی می تواند متفاوت باشد. نحوه برخورد هر فردی باعث می شود آن فرد ویژگی های خود را نشان دهد. رفتار باید به گونه ای باشد که قابل انعطاف و در بعضی موارد قابل کنترل باشد. رفتار در افراد مختلف متفاوت است. در ادامه می خواهیم ببینیم روانشناسان نحوه مقابله با استرس در رابطه را توضیح می دهند چگونه است؟

رفتار در زوجین و آرامش در رابطه استرس زا

این رفتار می تواند شامل گزینه های مختلفی باشد. برای مثال وقتی که فرد بتواند رفتار خود را در زمینه های مختلف بهبود بخشد می تواند توانایی‌ خود را افزایش دهد. در ادامه این مقاله که در وبسایت همکده به عنوان اولین و بزرگ ترین مرکز مشاوره تلفنی  روان شناسی در ایران و ارائه دهنده خدمات مشاوره و روان شناسی نوشته شده است می خواهیم در ارتباط با روانشناسان نحوه مقابله با استرس در رابطه را توضیح می دهند، صحبت کنیم.

درمانگران چند راه برای آرامش هنگام مقابله با استرس در رابطه توضیح می دهند

همه ممکن است دچار استرس شوند و دانستن اینکه وقتی شریک زندگی شما در موقعیت استرس زا قرار می گیرد چه کاری باید انجام دهید می تواند چالش برانگیز باشد. اگر مکانیسم‌های مقابله‌ای ناسالم یا کمتر از ایده‌آل داشته باشند، درک چگونگی کمک به آن‌ها می‌تواند حتی سخت‌تر باشد. البته، با توجه به شریک زندگی خود، نمی خواهید او این درد عاطفی را تجربه کند. اما چگونه می توانید بدون تشدید مشکل به آن‌ها کمک کنید تا از فرآیند آرامش شریک استرس زا استفاده کنند؟ در این‌جا بیان می کنیم که چگونه کارشناسان چنع راه را برای آرامش در رابطه استرس زا توصیه می کنند.

ریشه را پیدا کنید

استرس شریک زندگی شما از کجا می آید؟ چرا باعث می شود این گونه رفتار کنند؟ سوزان کراوس ویتبورن، نویسنده و  دکترای ABPP، می گوید: هیچ کس نمی خواهد تحت استرس باشد، بنابراین چیزی باعث این اتفاق می شود.

شریک استرس زا به روز یا شرایط فعلی زندگی شریک خود فکر کنید و در نظر بگیرید که چه چیزی ممکن است باعث این استرس شود. در این‌جا چند سوال برای کمک به شما در مقابله با استرس در رابطه وجود دارد:

  • روزشون چطور بود؟
  • آیا روابط آن‌ها با دیگران، مانند خانواده یا دوستان، خوب پیش می رود؟
  • آن‌ها تحت تأثیر رویدادهای جهانی هستند؟
  • آیا آن‌ها در مورد چیز استرس زا برای شما صحبت کردند؟
  • به نظر می رسد چه چیزی باعث استرس آن‌ها می شود؟
  • آیا آن‌ها الگوهایی برای استرس در شرایط خاص دارند؟

وقتی ریشه استرس را پیدا کردید، می توانید بهتر به آن پاسخ دهید و به شریک زندگی خود کمک کنید تا از آن عبور کند.

برای مقابله با استرس در رابطه برای ذهن و بدن شما چه اتفاقی می افتد؟

بسیاری از ما تاکنون به خوبی می دانیم که پریشانی (نوع استرس “منفی”) برای سلامتی مضر است. بدتر از آن، ما در جهانی زندگی می کنیم که حفظ «تعادل» استرس را بسیار دشوار می کند.

به بیان خیلی ساده، اکثر ما بیش از حد کار می کنیم، دستمزد کمتری دریافت می کنیم و مورد تقدیر قرار می گیریم. ما اغلب مجبور می‌شویم اولویت‌های متعددی را کنار بگذاریم. و حتی گاهی مجبور می‌شویم بین خانواده، دوستان، کار یا چیز دیگری یکی را انتخاب کنیم.

خوشبختانه، ما افرادی را داریم که به ما اهمیت می دهند و دوستمان دارند.  خوب، بیشتر روابط تأثیرات مثبتی بر زندگی ما دارند. با این حال، وقتی افرادی که ما از آن‌ها مراقبت می کنیم دائماً باعث افزایش ” استرس” داخلی ما می شوند، یک مشکل جدی وجود دارد.

نکته ای در ارتباط با مقابله با استرس در رابطه

به هر حال، قرار است عزیزان پناهی برای ناامیدی های ما باشند، نه منبع بیشتر استرس. در بدترین روز، باید بتوانیم به کسی تکیه کنیم که به ما آرامش می دهد. شاید تعجب آور نباشد که بدانیم روابط، پیوندهایی که قرار است شادی را به ارمغان بیاورند، بسته به شخصی که با آن سر و کار دارید نیز می توانند استرس را تشدید کنند.

این موضوع به موضوع ما برای این مقاله می پردازد: رابطه استرس زا می تواند (به معنای واقعی کلمه) کشنده باشد. در واقع این اتفاق به دلیل استرس ناشی از افرادی است که بیش از حد در اطراف ما باعث استرس می شوند.

دانشمندان توضیح می دهند که چگونه روابط استرس زا بر سلامت شما تأثیر می گذارد؟

در دانشگاه کپنهاگ دانمارک، Rikke Lund به همراه همکارانش به دنبال کشف تأثیر روابط استرس زا بر سلامت ما بودند. این سوال ساده از 10000 نفر پرسش شد: “آیا در زندگی روزمره خود با هر یک از افراد زیر درگیری دارید؟”

شرکت‌کنندگان بین 36 تا 52 سال پاسخ دادند: «همیشه»، «اغلب»، «گاهی اوقات»، «به ندرت».

نکته

پس از 11 سال، چند نفر از این افراد نفر مردند. اکنون، این عدد هیچ چیز غیرعادی نیست – این یک نرخ استاندارد مرگ و میر برای این گروه های سنی است. با این حال، آنچه جالب است این است که کسانی که در این نظرسنجی پاسخ «همیشه» یا «اغلب» دادند، دو تا سه برابر بیشتر از سایر شرکت‌کنندگان جان خود را از دست دادند.

روابط های بین همسران و فرزندان تحت تاثیر مقابله با استرس در رابطه

علاوه بر این، تعداد مرگ و میر برای روابط نزدیکتر (همسر، فرزندان) بسیار بیشتر از روابط دورتر بود. این یکی دیگر از اطلاعاتی است که به این مفهوم اعتبار می دهد که روابط استرس زا می تواند منجر به مرگ شود. لوند و همکارانش در همین گروه سؤال اندکی متفاوتی را مطرح کردند: “آیا در زندگی روزمره خود احساس می کنید که یکی از آن افراد (در سوال قبلی) بیش از حد از شما مطالبه می کنند یا به طور جدی شما را نگران می کنند؟” به نظر می رسد (متاسفانه) کسانی که با تقاضاها یا نگرانی های مکرر از سوی همسر یا فرزند مواجه شدند، 50 تا 100 درصد شانس بیشتری برای مرگ در طول 11 سال داشتند.

روانشناسان نحوه مقابله با استرس در رابطه را توضیح می دهند

“خوشحالی یک انتخاب است. شما می توانید شادی را انتخاب کنید. ممکن است در زندگی استرس وجود داشته باشد. اما این انتخاب شماست که اجازه دهید روی رابطه شما تأثیر بگذارد یا نه.» – والری برتینلی. از آنجایی که ما موجودات اجتماعی هستیم، جستجوی رابطه طبیعی است. روابط می تواند منبع بزرگی از قدرت، شادی و مثبت باشد. با این حال، مانند همه چیز، روابط نیز می تواند استرس زا شود. شاید استرس ناشی از یک منبع بیرونی باشد، مانند ساعات کاری طولانی یا سفرهای کاری.

نکته

استرس همچنین می تواند در درون رابطه شکل بگیرد و باعث نگرانی های سلامتی شود. تنش در روابط می تواند یک چیز دلهره آور برای مقابله با آن باشد، اما راه هایی وجود دارد که به طور موثر مقابله با استرس در رابطه را ایجاد کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که رابطه شما همچنان منبع قدرت و عشق برای شما و شریک زندگی تان خواهد بود.

چند راه مثبت برای مقابله با استرس در رابطه

در این‌جا چند هفت تکنیک مفید برای رفع استرس رابطه خود و ایجاد یک رابطه قوی تر پیدا خواهید کرد.

شما در این راه هم هستید

موقعیت‌هایی که در روابط ایجاد می‌شوند که باعث استرس و تنش می‌شوند، می‌توانند به راحتی احساس کنند که یکی یا دیگری مقصر است. وقتی وسوسه می‌شوید که تقصیر را به گردن شریک زندگی‌ خود بیاندازید، لحظه‌ای فکر کنید. آیا هر یک از شما کاری را انجام دادید که قابل سرزنش باشد یا اینکه وضعیت از دست شما خارج است.

مقابله با استرس در رابطه به این معنی است که شما با هم با آن مقابله می کنید. شما و شریک زندگی هر دو در یک تیم هستید و به خاطر سپردن این موضوع می تواند به هر دوی شما کمک کند. این کار باعث می شود تا همچنان منبع قدرت یکدیگر باشید.

انعطاف پذیر باشید

وجود ذهن باز برای تغییر در رابطه شما می تواند راه مهمی برای مقابله با استرس در رابطه باشد. اگر خودتان را خیلی سرسختانه ببینید، کاملاً سفت و سخت و تمایلی به تغییر ندارید. این می‌تواند مشکلات بیشتری را بیش از مشکلاتی که قبلاً دارید ایجاد کند.

نکته

انعطاف پذیری در رابطه، چه به معنای تغییر برنامه برای ملاقات یا صرف کار عاطفی برای کمک به شریک زندگی خود در شرایط سخت باشد، می تواند در یک موقعیت استرس زا معجزه کند. روابط از طریق ارتباط و سازش کار می کنند. آن‌چه را که هم برای شما و هم با شریک زندگیتان بهتر است پیدا کنید.

متصل به یکدیگر باقی بمانید

هنگامی که عدم توانایی مقابله با استرس در رابطه به شما ضربه می زند، احساس ارتباط عاطفی یا فیزیکی با شریک زندگی خود می تواند دشوار باشد. تمرین راه‌های کوچک برای حفظ ارتباط می‌تواند به شما و همسرتان کمک کند طوفان استرس را پشت سر بگذارید.

نکته

این می تواند در آغاز یا پایان روز شما وقت بگذارید تا از نظر جسمی محبت آمیز یا صمیمی باشید. یا انجام کارهای کوچکی مانند ارسال یک پیامک برای یادآوری اینکه به همسرتان فکر می کنید و افکار خوب و مثبت را برای او ارسال می کنید. حفظ ارتباط با شریک زندگی خود مهمترین چیز در مقابله با استرس در رابطه است.

از خود بپرسید: آیا این یک واکنش عقلانی است؟

هنگامی که اتفاق استرس زا رخ می دهد، می توان به راحتی اجازه داد که احساسات شما بخش منطقی مغز شما را تسخیر کنند. مهم نیست که در چه وضعیتی هستید، سعی کنید لحظه ای مکث کنید و از خود چیزی بپرسید. آیا با موقعیتی که در دست دارید به روشی منطقی برخورد می کنید یا خیر. اجازه به خود برای داشتن یک واکنش عاطفی مهم است. اما همچنین مهم است که مطمئن شوید که واکنش عاطفی جایگزین منطقی‌ترین اقدام برای مقابله با موقعیت استرس‌زا نمی‌شود.

تحمل و شفقت را تمرین کنید

افراد به روش های مختلف مقابله با استرس در رابطه را ایجاد می کنند. شما و شریک زندگی تان همیشه واکنش یکسانی به یک موقعیت استرس زا نشان نمی دهید. در حالی که یکی از طرفین ممکن است بتواند با سختی ها کنار بیاید، دیگری ممکن است با ترس و اضطراب واکنش نشان دهد. درک نحوه برخورد یکدیگر با استرس می تواند کمک به یکدیگر را در شرایط فعلی آسان تر کند.

منابع
وبسایت powerofpositivity

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا