1448

3 راه موثر برای مطیع کردن شوهر نسبت به خود{ نکات و ترفندها}

آیا شما هم دنبال مطیع کردن شوهر خود هستید؟ حس می کنید هربار که دهانتان را باز می کنید تنها چیزی که شوهرتان می شنود تنها چیزی مثل صداهای سفید است؟ آیا شما نظرتان را بیان می کنید اما به نظر می رسد همسرتان ان را نمی شنود؟ زنان زیادی در مورد حرف گوش ندادن شوهرانشان شکایت دارند. راز اینکه شوهرتان را مجبور کنید به حرف هایتان گوش کند درک کردن و کار روی تفاوت هایتان است. مردان و زنان در سبک مکالمه و برقراری ارتباط تفاوت های اساسی زیادی دارند. یاد بگیرد چطور به شکل موثرتری با همسر خود ارتباط برقرار کنید تا او واقعا شروع به گوش دادن به حرف های شما کند.

بخش یک از سه

مطیع کردن شوهر نسبت به خود
مطیع کردن شوهر نسبت به خود

تغییر دادن روش برای مطیع کردن شوهر

  • محیطی را انتخاب کنید که بدون حواس پرتی بتوانید در ان صحبت کنید. شاید در لحظه ای که خیلی ناراحت هستید بخواهید به او زنگ زده و با هم صحبت کنید اما تلفن زدن در محیط کار یا زمانی که او مشغله ی زیادی دارد مساما باعث می شود اوضاع خوب پیش نرود.
  • بهترین جا برای حرف زدن محیطی ساکت، بدون تلفن همراه یا تلویزیون است. اگر بچه دارید صبر کنید تا بخوابند یا از خانه بیرون برود تا حرف هایتان به گوش های کوچک ان ها نرسد.
  • از او بپرسید آیا وقت خوبی برای حرف زدن است. وقتی نزد همسرتان رفتید شاید شوهر شما در وضعیت روحی بدی است، خسته است یا عصبانی می شود؛  این ها زمان های خوبی برای حرف زدن نیستند. وقتی می خواهید با او صحبت کنید باید اماده باشید که هر جوابی بشنوید، شاید برای او حالا وقت مناسبی برای حرف زدن نیست و باید به نرش احترام بگذارید.
  • اگر حالا زمان خوبی برای حرف زدن ندارد از او بخواهید وقتی بهتر شد با شما صحبت کند. می خواهید یک مکالمه ی دو طرفه داشته باشید و همسرتان نیاز دارد برای حرف زدن کمی صبر کنید باید به او احترام بگذارید.
  • اگر حس می کنید نیازی به منتظر بودن نیست زمانی مناسب در نظر گرفته و موضوع را ادامه دهید.
  • به جای نشستن رو به روی همسرتان بهتر است کنار او بنشینید. رودررو نشستن می تواند شما را بترساند و حتی برقراری ارتباط چشمی در طول یک مکالمه ی سخت حواستان را پرت خواهد کرد. نشستن کنار او باعث ایجاد محیطی آزادتر و راحت تر برای شروع مکالمه خواهد شد.
  • مردان دوست دارند در رابطه به ان ها احترام گذاشته شود و ارتباط چشمی تحمیل شده می تواند نشانه ای از خشونت برای برخی از مردان باشد.
  • به او این پیام را برسانید که موضوع حرف شما مهم است. همه ی ما زندگی های پرمشغله ای داریم و یاد گرفته ایم برای رسیدن به کارهای مهم خود صداهای مزاحم را در پس زمینه ی ذهنمان بگذاریم. او لازم است بداند چه زمانی شما واقعا نیاز به توجه کامل و بی نقص او دارید.
  • برای همه ی ما گاهی پیش می آید که می گوییم ” بله عزیزم ” بدون اینکه واقعا گوش دهیم. بنابراین اگر لازم است چندبار اهمیت موضوع را برای او تکرار کنید تا خوب گوش دهد به خودتان نگیرید. مطمئن شوید وقتی برای صحبت کرده موافقت کرده است واقعا درخواست شما را درست شنیده باشد.
  • یکی از بهترین راه ها برای گفتن اهمیت موضوع مورد بحث می تواند نزدیک تر شدن به او و صحبت کردن با تن صدایی متفاوت از صدای همیشگی تان است. جلب توجه همسرتان به معنای فریاد زدن یا بالا بردن صدایتان نیست.

بخش دو از سه

راه های مطیع کردن شوهر
راه های مطیع کردن شوهر

غلبه بر موانع برای صحبت کردن

مطیع کردن شوهر – روراست بوده و مستقیم به موضوع اشاره کنید.
  • همسرتان برای اینکه مستقیم به موضوع اصلی بپردازید قدردان شما خواهد بود تا اینکه بخواهید بر سر مسائل جزئی و حاشیه ها صحبت کنید. بعلاوه اگر پیام شما مختصر و خلاصه نباشد این احتمال وجود دارد که توجه همسرتان از شما پرت شود. اگر بدون پرداختن به موضوع اصلی در بحث پیش بروید در نهایت همسرتان دیگر به حرف شما گوش نخواهد داد.
  • رفتن بر سر موضوع اصلی به این معنا نیست که به او تهمت بزنید یا مستقیما از احساساتتان حرف بزنید. بلکه یعنی تا حد ممکن واضح بگویید در چه موردی می خواهید حرف بزنید و به او فرصت واکنش نشان دادن را بدهید.
  • از غر زدن زیاد خودداری کنید.
  • این کاری است که باعث می شود اصلا به حرف هایتان گوش ندهد. غر زدن اصلا فایده ای نخواهد داشت، غر زدن برای مردان رفتاری تحقیرآمیز است و به ان ها انگیزه ای برای موافقت کردن با شما نخواهد داد.
  • غر زدن فایده ای نخواهد داشت زیرا شما بارها و بارها از او می خواهید کاری را انجام دهد که به هر دلیلی تا به حال نمی کرده است. شما برای دهمین بار از او می خواهید کاری در خانه را بر عهده بگیرد اما در نهایت بازهم حرفتان اثر نمی کند.

  • غر زدن فایده ای ندارد زیرا مردان یاد گرفته اند به ان توجهی نکنند و اغلب احساس می کنند وقتی غر می زنید با ان ها مانند یک بچه رفتار می کنید. شما از این روش می توانید برای کی استفاده کنید که روی او قدرت دارید نه همسرتان. مردان می خواهند حس کنند قوی و مورد احترام هستند و این اتفاق با غر زدن شما نخواهد افتاد.
مطیع کردن شوهر – از جملات ” من ” استفاده کنید.
  • این کار مانع از سرزنش کردن او شده و در نتیجه حالت دفاعی نخواهد گرفت. البته به این معنا نیست که هر جمله ی خود را با “من” شروع کرده و بعد شروع به شکایت کنید. جملات “من” حامل احساسات شما هستند و به همسرتان ذهنیت واضحی از هر کاری که کرده و باعث ایجاد این حس برای شما شده است می دهد.
  • فرمول جملات شما باید به این شکل باشند ” من احساس می کنم … وقتی تو …. زیرا … “
  • نمونه های جملات من می توانند یکی از موارد زیر باشند:
  • خجالت می کشم وقتی جلوی خانواده ات من را مسخره می کنی زیرا می خواهم آن ها دوستم داشته باشند.
  • من عصبانی می شوم وقتی تو به تنهایی در مسائل مالی تصمیم گیری می کنی چون چیزی در این مورد به من اطلاع نداده ای.
اطمینان یابید شما نیز در مقابل به حرف های او گوش می دهید.
  • همسر شما شاید حرف هایتان را گوش نمی کند زیرا وقتی او حرف می زند حس می کند شما درست نمی شنوید. مهارت های گوش دادن خود را ببینید و در صورت نیاز ان ها را بهبود بخشید. گوش دادن فعال را تمرین کنید. به جای اینکه گوش دهید تا بتوانید واکنشش داشته یا از خودتان دفاع کنید واقعا حرف های او را شنیده و سعی داشته باشید درک درستی از ان پیدا کنید.
  • جملات کلیدی او را خلاصه کرده و بعد برایش تکرار کنید تا مطمئن شوید، اولا او فهمیده که شما به حرف هایش گوش داده اید، و دوم اینکه خودتان حرف های او را درست درک کنید. درک حرف های همسرتان بسیار متفاوت از موافقت با آن است، شاید همیشه با او موافق نباشید اما همیشه می توانید حرف هایش را بشنوید.
  • جملات او را خلاصه کرده و با استفاده از جملات ” من ” برایش تکرار کنید. این کار کمک می کند احساسات او برای شما مشخص شده و احساسات او دلیل حرفی است که می زند. همچنین با این کار شما احساس او را تایید می کنید:
یک مثال از خلاصه کردن جملات می تواند اینطور باشد:

مرد: ” من از فریاد زدن های تو خسته شدم.از اینکه تا وارد خانه می شوم تو شروع به غر زدن می کنی خسته شدم. من احمق نیستم. من حتی نمی توانم قبل از شروع شدن فریادهای تو وارد خانه شوم “

زن: ” تو گفتی دوست نداری من فریاد بزنم و از بمباران شدن با درخواست های من وقتی از محل کار به خانی می رسی خسته شده ای. آیا این درست است؟”

نزد یک مشاور خانواده بروید. متاسفانه با گوش ندادن باعث ایجاد تغییرات بزرگی در روابط خود شده و مشکلات متعددی را با همسرتان تجربه خواهید کرد. گاهی گوش ندادن شوهرتان به حرف های شما می تواند یک مشکل جدی شود. هردو شما باید با یک مشاور خانواده تماس داشته باشید، کسی که بتواند به شما برای کار کردن روی موانع جدی در برقراری ارتباط کمک کند.

برای مثال اگر همسر شما مبتلا به اختلال کم توجهی-بیش فعالی شناخته نشده باشد اغلب حس می کنید به شما گوش نمی دهد. بعلاوه او ممکن است به نظرات شما احترام نگذاشته ی از مکالماتی که احساسی هستند دوری کند. هریک از این مشکلات می توانند توسط مشاور متخصص تشخیص داده شده و درمان گردند.

برای مطیع کردن شوهر بخش سه از سه

تشخیص تفاوت ها

  • زبان عشق او را یاد بگیرید. مردان و زنان کاملا متفاوت از یکدیگر صحبت می کنند اما به این معنا نیست که یکی بهتر از دیگری است. زنان می خواهند در الگوهای مکالمه ی خود انعطاف پذیرتر باشند در نتیجه می توانند خود را با روشی که مرد می خواهد حرف زند تطابق دهند.
  • زنان در رابطه دوست دارند تحسین شوند در حالی که مردان می خواهند مورد احترام باشند.
  • وقتی صحبت از تطابق با یکدیگر می رسد زنان انعطاف پذیرتر هستند زیرا مردان از قدیم بیشتر رهبر بوده اند و این باور هنوز کمی ادامه دارد. اینکه بدانید یک مرد به دنبال احترام است و به شکلی محترمانه با او رفتار کنید تفاوت بزرگی را ایجاد خواهد کرد.
  • ببینید آیا او دوست دارد در زمان فعالیت های مشترک با شما صحبت کند. انتخاب کردن فالیی که بتوانید در آن حضور داشته باشید، مانند پیاده روی یا بازی گلف، می تواند به او انرژی زیادی داده و ذهنش را برای صحبت کردن باز کند.
  • برای مطیع کردن شوهر ، اگر شوهرتان حس می کند شما به حرف های او گوش نمی دهید یک موضوع جدی نمی تواند اولین انتخاب شما برای شروع مکالمه و صحبت باشد. یک فعالیت مشترک نشان می دهد شما به او توجه دارید و باعث می شود احساس راحتی بیشتری داشته باشد.
  • ببینید چطور حس می کند به او احترام بیشتری گذاشته می شود. نشان دادن احترام کافی به شکلی که همسرتان را راضی نگه دارد می تواند بلیطی برای شنیده شدن حرف هایتان باشد.
  • مردان می خواهند روی کاری که انجام می دهید تمرکز کنند و کمتر به گفته هایتان توجه دارند. نشان دادن احترامتان به شوهر خود شامل تلاش برای دادن کمی فضای شخصی به او زمانی است که به خانه می رسد زیرا نیاز دارد کمی خستگی اش را در کند.

چرا همسرتان به حرف های شما گوش نمی دهد؟

چرا همسرتان به حرف های شما گوش نمی دهد؟
چرا همسرتان به حرف های شما گوش نمی دهد؟
  • شاید در گفتن حرف هایتان زیاد طول می دهید.
  • شاید در زمان مکالمه تنها صحبت کردن را به خودتان انحصار می دهید.
  • اگر سابقه ی گفتن چیزهایی توهین آمیز، آزاردهنده یا بی احترامی کردن به باورها و عقاید همسر خود را دارید شاید او با گوش ندادن به حرف هایتان بخواهد از خودش دفاع کند.
  • اگر سبک حرف زدن شما مانند سخنرانی، دیکته کردن یا سوال کردن باشد شاید همسرتان ترجیح دهید سوالات یا دستورات شما را اصلا نشنود.
  •  شاید از کلیات زیاد در صحبت های خود استفاده می کنید. جملاتی که از کلماتی مانند همیشه، هیچوقت… در آن ها استفاده می شود باعث می شوند همسر شما بخواهد کل مکالمه را تمام کند.
  • هر سوال یا صحبت در مورد موضوعی که قبلا برای آن بحث کرده بودید باعث گوش ندادن همسرتان خواهد شد.

دریافت راهنمایی های بیشتر در زمینه مشاوره زوج درمانی از مرکز مشاوره تخصصی همکده

https://www.healthline.com/

وقتش رسیده خودت را پیدا کنی!

منابع
verywellmind.comm.wikihow.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط با مشاور متخصص