لوگو همکده

پشتیبانی:

زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

فهرست مطالب

تشویق کودک به درس |‌ 7 راهکار موثر و مشاوره کودک

زمان مطالعه: 4 دقیقه

برای تشویق کودک به درس چه باید کرد؟ همه پدر و مادرها برای تحصیلات و درس خواندن فرزندان خود نگران هستند. دوست دارند فرزندشان در امر تحصیل پیشرفت داشته و به موفقیت دست پیدا کند. والدین می‌توانند از ابتدای کودکی فرزند خود، با تشویق آن‌ها به درس خواندن و انجام تکالیف خود برای این مهم گام‌های ارزشمندی بردارند.

در ادامه این مقاله از همکده ما به برخی از روش هایی که می‌تواند نقش موثری برای تشویق و بهبود تمرکز کودکان در درس داشته باشد را مورد بررسی قرار خواهیم داد؛ همچنین می‌توانید بهترین مشاوره تحصیلی تلفنی کودکان را از مشاوران و متخصصان مجرب ما دریافت کنید.

درخواست مشاوره تلفنی همکده

 

راهکارهای موثر برای تشویق کودک به درس

نقش خانواده در پیشرفت تحصیلی فرزند بسیار مهم است؛ به همین دلیل باید همواره جهت تشویق کودکان به درس همراه او باشید. ما در ادامه راهکارهای موثر تشویق کودکان به درس را بیان کرده‌ایم.

درس خواندن کودک را هدفدار کنید

برای تشویق کودک به درس در کودک خود این باور را بوجود بیاورید که درس خواندن او برای آینده خودش است و نه برای پدر و مادر، او برای خود و رسیدن به هدف‌های خود درس می‌خواند. این اعتقاد زمانی که در کودک شکل بگیرد، با هدف‌گذاری برای آینده خود انگیزه لازم برای تلاش برای رسیدن به آن را پیدا کرده و نسبت به آن حس مسئولیت پذیری لازم را خواهد داشت.

شرایط مناسب برای درس خواندن را مهیا کنید

چگونه کودک خود را به درس خواندن تشویق کنیم؟ / همکده

برای تشویق کودک به درس، شرایط مناسب برای درس خواندن را مهیا کنید. اینکه کودک شما در چه شرایطی می‌خواهد به انجام تکالیف خود برسد و درس بخواند تا حدی بستگی به انتخاب خود او دارد، برخی از کودکان تمایل دارند تا در کنار حضور والدین خود درس بخوانند؛ زیرا این گونه احساس حمایت می‌کنند، یا شاید تمایل داشته باشند در مکانی که همه افراد حضور دارند درس بخوانند.

اگر چه با بزرگتر شدن فرزند شما، برای درس خواندن بیشتر نیاز به تنهایی خواهند داشت؛ ولی به طور کلی محیط درس خواندن فرزند شما بهتر است آرام باشد و از حواس پرتی‌هایی که با تلویزیون یا شلوغی‌های خانه همراه است دور باشد. شرایط محیطی مناسب برای درس خواندن باید فراهم باشد مانند: نور کافی برای درس خواندن، محیط مناسب برای تمرکز حواس، آماده کردن وسایل مورد نیاز مانند: مداد، خودکار، خط کش، کاغذ چک نویس، گونیا و…

به تغذیه مناسب برای فرزند خود اهمیت دهید

تشویق کودک به درس - اهمیت به تغذیه کودک / همکده

برای تشویق کودک به درس به تغذیه فرزند خود اهمیت دهید. یکی از نیازها جهت یادگیری بهتر و داشتن انرژی برای درس خواندن برای کودکان و به طور کلی دانش‌آموزان رسیدگی به تغذیه مناسب برای آن‌ها است که باید از خوراکی هایی سرشار از پروتئین و کربوهیدرات‌های پیچیده مانند: هویج، پنیر، آب میوه طبیعی، بوقلمون در رژیم غذایی استفاده شود که می ‌تواند به فرزند شما برای داشتن انرژی کمک می‌کند.

بیشتر به نظارت بر او توجه داشته باشید

نکته ای که والدین در مقابل کودکان و فرزندان خود در زمینه درس خواندن و انجام تکالیفشان باید رعایت کنند این است که بگذارند فرزندشان تکالیفش را خود به تنهایی انجام داده و با عواقب اشتباهاتش خود مواجه شود. در این صورت می‌تواند به توانایی خود در پیشرفت و رسیدن به هدفش باور مثبتی داشته باشد.

والدین کودک بهتر است در انجام تکالیف فرزند خود مداخله‌ای نکنند. مگر در دو صورت، به درخواست خود کودک؛ همچنین برای بررسی به اتمام رسیدن تکالیف که یک مزیتی نیز برای فرزند دارد که او در میابد والدین او نظاره گر تلاش او در درس خواندن هستند و برای آن‌ها اهمیت دارد.

کودک خود را تشویق کنید

ترغیب کودک خود و انگیزه دادن به او یکی از بهترین روش‌های برای تشویق کودک به درس و انجام صحیح تکالیف است. والدین می‌توانند برای مثال با طرح یک جدول، بعد از گرفتن امتیازهای مثبت به ازای هر بار انجام صحیح و منظم تکالیفشان و علامت گذاری در جدول، زمانی که به تعداد مشخصی رسید. با توجه به سن دانش‌آموز و مقطع تحصیلی او یک جایزه یا تشویقی که مناسب سن او است را در نظر بگیرند.

برنامه ریزی درسی را برای کودک فراموش نکنید

برای تشویق کودک به درس برای فرزندان خود تا زمان کلاس سوم، والدین باید خود یک برنامه ریزی درسی را آماده کنند. برای فرزندان بزرگتر از پایه سوم تا پایه هفتم، والدین با همکاری فرزندان باید اقدام به برنامه ریزی درسی کنند. در زمان برنامه ریزی شده برای درس حتما فرزندان باید طبق برنامه پیش رفته و زمان خود را برای درس خواندن صرف کنند و بازی کردن، صحبت کردن و. را به هیچ وجه در زمان برنامه ریزی شده برای درس اختصاص ندهند.

برخی از کودکان و دانش‌آموزان تکالیف خود را بدون دقت و سریع انجام می‌دهند. احساس مسئولیت زیادی در قبال آن نمی‌کنند. در خصوص این کودکان باید زمانی را بصورت اجباری و اضافه برای تکالیف مشخص کرده. والدین سعی کنند پس از آن به ارزیابی و نظارت بر آن دقت داشته باشند. فرزند خود را متوجه کنند که در صورتی که تکالیف درسی خود را به درستی انجام نداده. نسبت به برنامه ریزی درسی خود متعهد نباشند از زمان آزاد آن‌ها کم خواهد شد.

برای اجرای برنامه درسی با قاطعیت رفتار کنید

تشویق کودک به درس - رفتار قاطع با اجرای برنامه درسی / همکده

اگر فرزند شما در مقابل اجرای برنامه درسی و انجام ندادن آن به دنبال بهانه جویی است. قصد دارد که از انجام درست آن سر باز بزند. والدین باید نسبت به آن با قدرت عمل کرده و موضع خود را حفظ کنند. از بحث کردن در این مورد اجتناب کنند. برای تشویق کودک به درس فرزند شما باید با رفتار شما متوجه شود که بدون بحث و مجادله باید تکالیف درسی خود را انجام داده و اجرای این برنامه به هر کار دیگری ارجعیت دارد.

دریافت بهترین مشاوره تحصیلی کودکان از مشاوران همکده

اگر شما نیز به دنبال راهکارهای موثر برای تشویق کودک به درس هستید، ما در همکده بهترین مشاوره تحصیلی کودک را در اختیار شما قرار می‌دهیم. برای دریافت مشاوره فقط کافی است از طریق سایت ما در همکده درخواست مشاوره خود را ثبت کنید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند.

منابع:

منابعی وجود ندارد.

اشتراک گذاری مقاله :
سوالات پر تکرار
Arrow Down1. برای تشویق کودک به درس چه باید کرد؟
Arrow Down2. بهترین راهکار برای تشویق کودکان به درس چیست؟
Arrow Down3. بهترین مشاوره تحصیلی کودکان را از کجا دریافت کنیم؟

مقالات پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *