چگونگی ساختن آینده | چگونه آینده خود را بسازید؟
با سرمایه گذاری روی زمان حال می توانید آینده ی خود را بسازید. گام هایی بردارید تا با کسب اطلاعات و کمی خلاقیت بتوانید به یک شغل موفق برسید. تصمیم های مالی هوشمندانه ای بگیرید که باعث ثبات و امنیت شما در آینده می شوند. و با در اولولیت گذاشتن خانواده، سلامت و تفریح از خودتان و کسانی که دوستشان دارید مراقبت کنید. می توانید برای بهبود موفقیت شغلی، ثبات مالی و تکامل شخصی گام هایی بردارید. ساخت آینده با ساخت زمان حال شروع می شود. چگونگی ساختن آینده در ادامه بیان می شوند.
چگونگی ساختن آینده – شغل خود را بسازید.
عضو یک انجمن حرفه ای شوید؛
هر زمینه ی شغلی دارای گروه های تخصصی خود است. هر رشته متفاوت می باشد. شما نیاز به اطلاعات و حرفه های خاصی دارید. اما برای دانش آموزان و متخصصان جوان اغلب این تجربه کم است.
- برای یافتن کار درخواست کمک دهید. انجمن های تخصصی اغلب دارای لیست های شغلی هستند که به اعضای خود پیشنهاد کار می دهند.
- از افراد متخصص کمک بگیرید. بسیاری از موسسات سمینارها، مقالات و گروه های کاری مرتبط با زمینه ی شغلی شما دارند.
- می توانید در کنفرانس های سالانه شرکت کنید. این راهی عالی برای ارتباط با دیگران است. کنفرانس ها شامل درخواست های شغلی شده و شانسی برای ارتباط با کارگزاران قوی می باشند.
- اگر عضو جوانی از یک انجمن تخصصی هستید می توانید درخواست بورسیه ی تحصیلی دهید.
چگونگی ساختن آینده – از نردبان ترقی بالا بروید؛
لیستی از اهداف و کارها را برای خود تعیین کنید تا به آن ها برسید. این هدف می تواند مدیر پروژه یا یک ادیتور باشد. با تصور خود در یک آینده ی موفق شغلتان را بسازید.
- به فراتر از زمان حال فکر کنید. می توانید با کمی تفکر خلاقانه ایده های جدیدی برای شرکت خود بسازید. ببینید اوضاع چطور است و تصور کنید در آینده چطور می تواند بهتر باشد.
- به پروژه هایی فکر کنید که زیاد حالا در انجام آن راحت نیستید. داشتن مسئولیت بیشتر می تواند کمک کند مهارت های جدیدی یاد بگیرید که باعث ارتقای شغلی شما شوند.
- به جای اینکه مشکلات را به افراد دیگر محول کنید باید تلاش کنید خودتان آن ها را حل کنید. لیستی از کارهایی که می توانید انجام دهید برای خود تهیه کنید.
- از یک فرد متخصص بخواهید تا نقاط قوت و ضعف شما را ارزیابی کند تا بینید آیا در زمینه ی شغلی خود به سمت جلو حرکت می کنید.
- موقعیت های جدیدی برای خود در نظر بگیرید. با پیشرفت موقعیت شغلی خود باید بدانید مهارت هایی که باعث ارتقای شما شده اند شاید مناسب موقعیت شغلی جدیدتان نباشند. از یک متخصص بخواهید مهارت های رفتاری شما را ارزیابی کند تا اطمینان یابید در حال پیشرفت هستید.
- در کارتان جدی باشید. روی کار خود تمرکز کرده و کارها را با دقت و سرعت کامل کنید.
- مهارت های فکری انتقادی خود را تقویت کنید. کسانی که تحلیلی فکر می کنند می توانند مشکلات را پیش بینی کرده و از وقوع آن ها پیشگیری نمایند. در یک گروه کاری یا سمینار که شامل تمریناتی برای راه های تفکر انتقادی باشد شرکت کنید.
- تا حد ممکن با افراد دیگر در ارتباط باشید. با شرکت ها و افراد دیگر در جامعه ارتباط داشته باشید تا دیده شوید و بتوانید مخاطبان خود را افزایش دهید.
چگونگی ساختن آینده – وقتی زمان مناسب رسید گامی برای یک کار جانبی بردارید؛
یک حرکت به سمت جلو در شرکت یا در گروهی جدید می تواند به شغل شما کمک کند. این کار فرصت می دهد تا به مهارت ها و دانش بیشتری دست یابید. وقتی زمان زیادی در همان محیط کاری قبلی هستید برداشتن این گام تازه مانع از سکون و رکود شما خواهد شد.
- یک کار جدید جانبی می تواند شما را با یک رییس خوب آشنا سازد. اگر شغل فعلی شما این مزیت را ندارد این کار برای شما خیلی بهتر خواهد بود.
- رفتن به بخش متفاوتی از شرکت که باعث شود بیشتر در چشم باشید موجب می شود دیگران بیشتر شما را در نظر بگیرند.
- رفتن از یک شرکت به شرکت دیگر یعنی ملاقات با افراد جدید، داشتن ارتباطات بیشتر و گسترش شبکه ی بزرگتری از منابع.
- تغییر به یک شرکت متفاوت می تواند باعث فرصت های بهتری برای پیشرفت شود، خصوصا اگر در شرکت فعلی خود راکد هستید.
ایجاد ثبات مالی
چگونگی ساختن آینده – ایجاد بودجه ای که حقیقی است و بتوانید مرتبا آن را دنبال کنید؛
بودجه ای تعیین کنید که بتواند چیزهای غیرمنتظره را نیز پوشش دهد. بودجه ی شما چیزی در حال پیشرفت است. وضعیت مالی شما دائما تغییر خواهد کرد و اگر بودجه ی شما به قدری انعطاف پذیر باشد که بتواند هزینه های متغیر را پوشش دهد، قبض ها را پرداخت کرده و بتوانید کمی سرمایه گذاری کنید پیشرفت خواهید کرد.
- هزینه های خود را دنبال کنید. برای یک ماه تمام هزینه ها را بنویسید تا بدانید پول شما صرف چه چیزهایی می شود. می توانید از یک برنامه یا کاغذ و قلم استفاده کنید اما باید همه چیز را در این حساب بیاورید.
- چیزی حدود ده درصد از درآمد خود را هر ماه پس انداز کنید. بهتر است آن را در یک سپرده ی مستقیم بریزید تا خرج نکنید.
- صبور و ثابت قدم باشید. اگر هر ماه 100 هزار تومان پس انداز کنید بعد از چند سال به مبلغ زیادی می رسید.
- 35 درصد از پس انداز خود را می توانید صرف خانه و تجهیزات آن کنید.
- اگر هدف خاصی در ذهن خود دارید ده درصد دیگر از پس انداز خود را برای آن مشخص کنید، مانند خریدن یک ماشین جدید یا پرداخت هزینه برای تحصیلات دانشگاه کودکان.
- هزینه های غیرضروری را حذف کنید. به جای اینکه به تئاتر بروید می توانید فیلم کرایه کنید. هزینه های تلفنی خود را کم کنید. نیازی نیست برای شبکه های تلویزیونی پولی هزینه کنید.
- باقی پول خود را هرطور دوست دارید هزینه کنید، برای مواد غذایی، سرگرمی یا تعطیلات.
با سرمایه گذاری هوشمندانه پول خود را رشد دهید؛
می توانید از مازاد درآمد خود برای سرمایه گذاری استفاده کنید. به مرور زمان در جاهای مختلف سرمایه گذاری کنید.
- ده درصد از درآمد خود را برای سرمایه گذاری قرار دهید. به تدریج پولی که برای پس انداز گذاشته اید را می توانید بین پس انداز و سرمایه گذاری تقسیم کنید.
- می توانید برای خود سهام بخرید. در طول هفتاد سال گذشته سهام ها به طور متوسط سالانه ده درصد افزایش ارزش داشته اند.