1448

روانشناسی زورگویی چیست؟ + 9 دلیل نیاز به کمک افراد زورگو

در روانشناسی زورگویی همانطور که دوست داریم افراد زورگو را به عنوان بد دسته بندی کنیم، کسانی که با دیگران بدرفتاری می کنند بندرت این کار را بدون دلیل انجام می دهند. دلایل مختلفی برای این نوع رفتارها وجود دارد. بسیاری از عوامل باعث می شود افراد، اشخاص دیگر را زمین بگذارند. روانشناسی می گوید ضربه از دوران کودکی، عزت نفس پایین و عدم امنیت چند دلیل عمده است.

شما سزاوار این نیستید که مورد آزار و اذیت قرار بگیرید، و هیچ کس دیگری نیز این کار را نمی کند. در این مقاله ما به بررسی درکروابط با افرادی می پردازیم که دیگران را کنار می گذارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید به مرکز مشاوره همکده مراجعه کنید. مرکز مشاوره همکده اولین و بزرگ ترین مرکز مشاوره در ایران می باشد. این مرکز ارائه دهنده خدمات حضوری و مشاوره تلفنی روان شناسی می باشد.

روانشناسی زورگویی

اگر می خواهید روابط با افرادی را که دیگران را زمین می گذارند درک کنید، روانشناسی می تواند پیچیدگی را برای شما توضیح دهد. هنگامی که به دانش صحیح مسلح باشید، می توانید از کسانی که ممکن است با زورگویی یا سختی ها مبارزه کنند، حمایت کنید. مثل همیشه، دانش کلیدی اساسی است.

افرادی که دیگران را زمین می گذارند: روانشناسی زورگویی

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود فرد نیاز به قلدری احساس کند. برخی از این موارد عبارتند از:

  • نیاز به احساس برتری نسبت به دیگران
  • آسیب های دوران کودکی
  • عزت نفس پایین
  • یک زندگی ضعیف در خانه
  • آنها خودشان مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند
  • ناامنی
  • آموزش ضعیف
  • عدم همدلی
  • زمینه های بهداشت روان

نیاز به احساس برتری نسبت به دیگران

روانشناسی زورگویی چیست؟
روانشناسی زورگویی چیست؟

نیاز به احساس برتری نسبت به دیگران دلیل اصلی افرادی است که دیگران را زمین می گذارند. روانشناسی می گوید، کسانی که این احساس را می کنند برای سرنگونی دیگران به زورگویی نیاز دارند. با ایجاد احساس کوچک بودن در شخص دیگر، شخصی که قلدری می کند احساس بزرگتری می کند. آنها از این نظر که می توانند بر شخص دیگری تسلط پیدا کنند، احساس برتری می کنند. همچنین می تواند باعث شود آنها احساس قدرت یا بزرگی کنند تا فرد دیگری را از پا در بیاورند.

این نیاز از عدم ثبات در مورد ارزش شخصی این فرد ناشی می شود و قلدری به سادگی یک مکانیسم دفاعی است که آنها برای محافظت از خود ایجاد کرده اند. متأسفانه، اثرات این راه حل برای احساس حقارت کوتاه است. خسارت وارد شده به دیگران بسیار طولانی تر است. اگر با شخصی که دیگران را زمین می گذارد رابطه دارید، در نظر گرفتن راه های دیگر برای کمک به آنها احساس خوبی داشته باشید. ارائه کلمات و موارد تأییدی فقط چند راه است که می توانید این موارد را به راحتی در برنامه روزانه خود پیاده کنید.

آسیب دوران کودکی

آسیب های دوران کودکی تأثیر زیادی در چگونگی ارتباط افراد با بزرگ شدن با دنیای اطراف خود دارد. سو استفاده کلامی و ذهنی از جمله مواردی است که اکثر مردم آسیب روحی در دوران کودکی می دانند. گرچه اینها تنها مواردی نیستند که باعث این نوع رفتارها می شوند. سو استفاده جنسی، درگیر شدن در یک فاجعه طبیعی یا از دست دادن والدین نیز می تواند باعث این نوع رفتارها شود.

دلیل ضربه روحی در دوران کودکی که باعث آزار و اذیت دیگران می شود، ناشی از استرس و اضطراب ناشی از ضربه است. برای افرادی که دیگران را زمین می گذارند، روانشناسی می تواند کمک کند. آسیب هایی که برای یک فرد رخ داده لازم نیست آینده او را مشخص کند. شما می توانید ادامه دهید تا فردی شاد باشید که به جای منفی نگری عشق را به جهان وارد می کند. با راهنمایی و پشتیبانی صحیح، هر کسی می تواند بیاموزد که چگونه تعاملات مثبت بیشتری با دیگران برقرار کند.

عزت نفس پایین و روانشناسی زورگویی

عزت نفس پایین محرک اصلی قلدری است. این امر به نوعی همراه با نیاز به احساس برتری نسبت به دیگران است، اما همچنین مجموعه ای از دلایل خاص خود را دارد. عزت نفس پایین باعث می شود افراد، دیگران را اذیت و آزار کنند زیرا این فرد ممکن است احساس کند دیگران نیز نسبت به خود احساس بدی دارند. این امر همچنین می تواند برای جلب توجه لازم برای احساس ارزشمند بودن و دوست داشتن آنها باشد.

توجه منفی حاصل از این نوع رفتارها، غالباً احساس بدتری در فرد ایجاد می کند و نیاز وی به زورگویی را بیشتر می کند. این یک چرخه معیوب برای افرادی است که دیگران را زمین می گذارند. روانشناسی می گوید با توجه و تقویت مثبت می توان این عادت ها را تغییر داد. اگرچه برای تأثیرگذاری بر این نوع تغییرات، شخصی که زورگو است باید این کار را انجام دهد.

یک زندگی فقیر در خانه

بیشتر مردم بزرگ می شوند تا مظهر والدین خود باشند. این را بخواهیم یا نخواهیم، خانه ای که در آن بزرگ شده ایم ارتباط زیادی با نحوه کنار آمدن با استرس در زندگی ما دارد. اگر کسی بخواهد در خانه ای بزرگ شود که خشونت زیادی در آن رخ داده باشد، این مکانیسم های مقابله ای است.

بدرفتاری لفظی در خانه همزمان با رشد کودک، آزار کلامی را در مدرسه و زندگی به وجود می آورد. به همین دلیل توجه به نحوه گفتگو با فرزندان بسیار مهم است. همیشه تصور کنید کلماتی که با آنها صحبت می کنید همان عباراتی است که آنها با دیگران صحبت می کنند. سعی کنید به فرزندان خود عشق و پشتیبانی نشان دهید تا آنها را ترغیب کنید تا همان موارد را به افراد زندگی خود نشان دهند.

آنها مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند

روانشناسی زورگویی چیست؟
روانشناسی زورگویی چیست؟

مطالعات نشان داده است که افرادی که مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند به مراتب دروغگوتر هستند. دلیل این امر ساده است: این یک مکانیسم دفاعی است. فردی که قلدری می کند به نظر می رسد قربانی قوی و تحت تأثیر افکار یا عقاید دیگران باشد. این رفتار برای فرار از غم و اندوه ناشی از آزار و اذیت تکرار می شود. بهترین کاری که می توانید در صورت داشتن عزیزی در این شرایط انجام دهید این است که حمایت و عشق بیشتری نشان دهید.

احساساتی که هنگام به زمین انداختن احساس می کنیم، می تواند بسیاری از افراد را به تصمیمات اشتباه بسیاری سوق دهد. گرچه ممکن است دلایلی که عزیزانتان برای آزار و اذیت شدن در نظر شما منطقی ندارد، درک کنید که آنها دلایل خود را دارند. سعی کنید با این شخص صحبت کنید تا در پایین احساس او قرار بگیرید. هنگامی که احساس خوبی نسبت به علت اصلی این مسئله پیدا کردید، می توانید ابتدا برای رفع آن تلاش کنید و بقیه موارد در ادامه خواهد آمد.

آموزش ضعیف

آموزش ضعیف یا عدم دسترسی به آموزش با کیفیت دلیل اصلی قلدری یا زورگویی است. مهارت های اجتماعی و مسئولیت اخلاقی از اولین مواردی است که هنگام مدرسه آموختن. اگر شخصی با معلمی که مراقبت می کنند و می خواهند کودکان را راهنمایی کنند، به سیستم مدرسه خوبی دسترسی پیدا نکند، کودکان در معرض آسیب هستند.

انتقال به منطقه جدید یا ثبت نام کودک در مدرسه جدید می تواند برای دسترسی به آموزش بهتر کمک کند. اگر این گزینه ها در دسترس نباشند، برنامه های اجتماعی و مراکز اجتماعی فرصتی را برای یادگیری مهارت های اجتماعی جدید و به طور کلی جلوگیری از قلدری فراهم می کنند. نتیجه این کار کودکی شادتر و با اعتماد به نفس خواهد بود که به دیگران عشق و مهربانی نشان می دهد.

عدم همدلی و روانشناسی زورگویی

اگر فردی نحوه تأثیر اعمال خود بر دیگران را درک نکند، می تواند به قلدری منجر شود. عدم همدلی به معنای شکسته شدن قطب نمای داخل است که به ما می گوید آنچه ممکن است به مردم آسیب برساند شکسته است. در این صورت ممکن است شخصی که به افراد دیگر آسیب می رساند حتی متوجه نشود که چنین می کند. آنها از این واقعیت غافل خواهند بود که اعمال و گفتار آنها تأثیر عاطفی بر افراد دیگر دارد. این نوع افراد ممکن است به عنوان “فاقد فیلتر” یا به راحتی مراقبت از دیگران توصیف نشوند.

حقیقت این است که، اگر آنها کمبود همدلی دارند، این تقصیر آنها نیست. نمی توانید کنترل کنید که آیا نشانه های اجتماعی را درک می کنید که به احساسی که دیگران نشان می دهد، دلالت دارد. اگرچه آنچه قابل کنترل است، رفتارهایی است که فرد نشان می دهد. اگر رفتاری مانند قلدری شروع به بیشتر شدن می کند، باید به مشکل توجه شود و اقدامات مناسب برای رفع آن انجام شود. اگر فردی که به دیگران زورگویی می کند همدلی را درک نکند، می توان یک فرد مهربان را نیز یاد گرفت. ممکن است کمی بیشتر از تلاش برای کسی که آن را ساخته است، طول بکشد، اما این غیرممکن نیست.

زمینه های بهداشت روان

عدم همدلی و روانشناسی زورگویی
عدم همدلی و روانشناسی زورگویی

زمینه های اساسی بهداشت روانی مانند افسردگی یا اضطراب عامل اصلی افرادی است که دیگران را زمین می زنند و قلدری می کنند. روانشناسی توضیح می دهد که نحوه عملکرد مغز فرد ارتباط زیادی با نحوه عملکرد او دارد. وقتی بیماری مانند افسردگی یا اضطراب دارید، مغز شما آنطور که باید کار نمی کند.

این می تواند باعث تحریک پذیری، عصبانیت مداوم و کاهش کنترل احساسات شود. همه این موارد می تواند منجر به طغیان منفی شود که قلدری را ایجاد می کند. خبر خوب این است که لزوماً اینگونه نیست. کنار آمدن با افسردگی و اضطراب کار ساده ای نیست اما بسیار قابل درمان هستند.

تا زمانی که مایل باشید کمک لازم را دریافت کنید و خود را وقف برنامه ها کنید، این می تواند به زودی حل شود. مسائل اساسی زمینه ای لازم نیست که برای همیشه بر زندگی شما تأثیر منفی بگذارد. شما می توانید بر آن غلبه کنید!

چه موقع کمک بگیرید؟

بعضی اوقات، مهم نیست که چه کاری انجام شود، رفتار منفی قلدری بدون دست کمک قابل حل نیست. راهنمایی و مشاوره یک مشاور یا درمانگر مجاز می تواند مواردی باشد که به شما کمک می کند. مشاوران در مرکز مشاوره همکده آموزش دیده اند و به افراد در شرایط مشابه کمک می کنند تا از مشکلات مشابه عبور کنند. مشاوران کاملاً معتبر هستند و هزاران ساعت تجربه نیز دارند.

درمان فوری افسردگی بدون دارو!

ارتباط تلفنی با برترین روانشناسان افسردگی

مشاوره روانشناسی با تعرفه دولتی

منابع
regain.us

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط با مشاور متخصص