1448

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ {9 راهکار+ مشاوره}

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ دوستی با یک فرد غریبه، می تواند برای شما تجربه ی ترسناکی باشد. چیز مهمی که باید در این بین به یاد داشته باشید این است که آن ها نیز به اندازه ی شما ترسیده اند. کلید کار برای شروع و حفظ روابط موفق این است که به تدریج با هم ارتباط برقرار کرده و بتوانید با فرد مطالبی را به اشتراک بگذارید. این برای اولین مکالمه ی شما شروع شده و تا زمانی که باهم دوست بمانید ادامه خواهد داشت.

با کسی که او را نمی شناسید چگونه ارتباط برقرار کنید؟

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟/ همکده

به او خوش آمد گفته و نام های خود را به هم بگویید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ به او خوشامد گفته و اسم خودتان را بگویید. این اغلب اولین گامی است که باید برای شروع مکامله با فردی که نمی شناسید بردارید.

با گفتن نام خودتان به او و پرسیدن نام او، شما فرصت را برای داشتن مکالمات بیشتر ایجاد خواهید کرد. اگر در یک جلسه یا مهمانی رسمی هستید باید این کار را به سبکی حرفه ای تر انجام دهید مانند  اینکه ” سلام من مایک هستم  و در شرکت و… کار می کنم ” یا اگر شرایط کمی کمتر رسمی است می توانید به سادگی چیزی شبیه به این را بگویید ” سلام من مایکم “

زمانی که خودتان را معرفی کردید فرد مقابل نیز به احتمال زیاد مجبور خواهد شد همین کار را انجام دهد.

از او چیزی در مورد خودش را سوال کنید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ نباید زیاد سخت بگیرید اما سوالی را بپرسید که نیاز به جوابی بیشتر از یک کلمه دارد. اگر این اولین باری است که با کسی ملاقات می کنید نباید با پرسیدن چیزی مانند ” خوب، تو برنامه داری که در آینده چند بچه داشته باشی ؟ ” مکالمه را شروع کنید.

شما باید برخورد راحتی با آن فرد داشته باشید اما درگیری زیاد در مسائل شخصی باعث می شود او حالت تدافعی به خود بگیرد. چیزی را امتحان کنید که کمی واضح تر است مانند ” آیا تا به حال فیلم جنگ ستاره ها را دیده ای ؟ ” تعریف کردن از آن فرد نیز می تواند ایده ی خوبی برای شما باشد.

چیزی در مورد خودتان را با او در میان بگذارید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ حالا که شما چیزی در مورد این دوست تازه ی خود فهمیده اید نوبت ان رسیده تا شما نیز چیزی را با او در میان بگذارید. باز کردن برخی موضوعات برای فرد مقابل باعث می شود او احساس کند شما را بهتر می شناسد و او نیز در مقابل بهتر می خواهد نظرات خود را با شما در میان بگذارد.

فقط باید دقت داشته باشید مواردی که شما با او در میان می گذارید متناسب با همان چیزهایی باشد که او نیز با شما در بین گذاشته است. شاید مثلا بهتر باشد در میان بگذارید که شما در مورد فیلم جنگ ستاره ها چه فکری می کنید نه اینکه بخواهید فورا وارد عمیق ترین رازهایی شوید که در دل دارید.

در مورد شرایطی که هر دو در آن قرار دارید حرف بزنید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ بنا به برخی دلایل، شما هردو در یک زمان در جای مشترکی دور هم جمع شده اسد. این موضوع می تواند نقطه ی شروع عالی برای مکالمات شما باشد. از او بپرسید چه چیزی باعث شده است امروز در این مکان حضور داشته باشند ( مگر اینکه این علت یک ملاقات کاری اجباری باشد که در این صورت پاسخ مشهود است ) می توانید به نوعی انعکاسی از شرایط را نیز داشته باشید، مثلا چیزی شبیه به این را بگویید ” من امروز برای دیدن این نمایشگاه امدم زیرا من واقعا از دیدن موزه های تاریخ طبیعی لذت می برم )

مثبت نگر بودن قانون بسیار خوبی است. گفتن چیزی شبیه به ” هی من واقعا از امدن به چنین ملاقات های احمقانه ای در هر ماه متنفر هستم ” می تواند باعث شود فردی منفی بین به نظر رسیده و باعث شود فرد دیگر در مورد شروع دوستی با شما ملاحظاتی داشته باشد.

هر چیز مورد علاقه ای که ممکن است به صورت مشترک داشته باشید را مطرح کنید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ گاهی ممکن است در صحبت های خود با فرد مقابل  به نتایجی در مورد چیزهایی داشته باشید که به شما اطلاعات کمی در مورد علایق آن فرد گفته است. همچنین می توانید در مورد جایی که این ملاقات صورت گرفته است نتایجی را به دست اورید، چه لباسی پوشیده بودند و هر گونه جزئیاتی در مورد محیط اطراف شما.

از این اطلاعات استفاده کنید تا بتوانید در مورد چیزی که فرد مقابل در مورد آن نظری دارد حدس هایی بزنید ( هر نظری که بوده است ) هر نقطه ی علاقه ی مشترکی که داشته باشید می توانید نقطه ی خوبی برای شروع باشد.

برای مثال اگر در یک کنفرانس کاری هستید می توانید تصور کنید که ان ها نیز در زمینه ی شغلی مشابه با شما فعالیت دارند. می توانید در مورد زمینه ای که در ان کار می کنید سوالاتی کلی بپرسید.

به نوعی به او کمک کنید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ هرچه بیشتر شما با این فرد همراه باشید فرصت های بیشتری دارید تا بتوانید به او پیشنهاد کمک دهید. این می تواند کار بزرگی باشد، مانند معرفی کردن آن ها به یک کارگزار قوی. همچنین می توانید کمک های درجا به او داشته باشید، مانند تمیز کردن اطراف بعد از مهمانی. هر کمکی که بتوانید به او پیشنهاد دهید مساما واکنش مناسبی را دریافت خواهید کرد.

برای کمک کردن به یک فرد زیاد او را تحت فشار نگذارید. اگر او اصرار کرد که نیازی به کمک ندارد، به او اجازه دهید برای پیشنهاد کمک از شما تشکر کند و به سادگی به او بگویید هر زمان نیاز بود کنار او می ایستید.

رابطه ی دوستی را شروع کنید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ یکی از راهکارها شروع رابطه دوستی است. برای شروع رابطه دوستی بهتر است کارهای زیر را انجام دهید:

رابطه دوستی در ارتباط با افرادی که نمی‌شناسید/ همکده
  • از او بخواهید اطلاعات تماس را با شما مبادله نماید: خیلی زود برای شماره ی تلفن یا اطلاعات دیگر می تواند شما را فرد درستی نشان ندهد. به او اطلاعاتی از خودتان را ندهید مگر اینکه خودش بخواهد. به جای این کار اگر علاقه دارید که ارتباط خود را با هم ادامه دهید از او درخواست کنید شماره اش را به شما بدهد.
  • زمانی را برای ملاقات دوباره ی یکدیگر بگذارید: همه ی دیدارها باید زمانی به پایان برسند اما به این معنا نیست که باید بازهم با هم غریبه بمانید. از این دوست جدید خود بپرسید آیا دوست دارید گاهی کاری را با هم انجام دهید. این فعالیت می تواند اجتماعی یا کاری باشد. شاید از آن ها بخواهید در صورت تمایل به برقراری رابطه‌ اجتماعی در یک برنامه ی جذاب با هم شرکت کنید. اگر می خواهید دوستان کاری هم باشید شاید بخواهید او را به کنفرانسی دعوت کنید که شما نیز در ان شرکت دارید.
  • عمیق کردن رابطه ی خود با این فرد را ادامه دهید: زمانی که شما و دوستتان دوباره در کنار هم آمدید نیاز است کاری انجام دهید که یک خاطره ی خوب در ذهن شما بماند. تلاش کنید دوباره با این فرد ارتباط برقرار نمایید، این بار چیزهایی را با هم در میان گذاشته و نسبت به دفعه ی قبل کمی سوالات بیشتر داشته باشید. این کار به هردو شما اجازه می دهد کمی بهتر یکدیگر را بشناسید و به احتمال زیاد باعث می شود به نوعی بتوانید راحت تر در کنار هم جمع شوید.

رابطه ی دوستی خود را حفظ کنید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ یکی از راهکارها حفظ رابطه دوستی است. برای حفظ رابطه دوستی بهتر است کارهای زیر را انجام دهید:

  • مرتبا او او صحبت کنید: نیازی نیست هر روز با دوستان خود صحبت کنید. اما باید هرازگاهی با هم در ارتباط باشید. هیچ قانون خاصی نیست که بگوید باید چند بار در ماه یا سال با هم حرف بزنید. پیام دادن، ایمیل زدن یا استفاده از رسانه های اجتماعی اغلب ساده تر از مدیریت تماس های تلفنی می باشد.
  • سعی کنید هرازگاهی یکدیگر را ببینید: چه با دوستان خود کار می کنید یا در جایی نزدیک به هم زندگی می کنید، شاید نتوانید هر روز هم را ببینید، یا حتی هر هفته. باید تلاش کنید تا در سریع ترین فرصت ملاقاتی با هم داشته باشید. این کار به شما اجازه می دهد فرصت بیشتری برای ارتباط داشته و بتوانید ارتباطی شخصی تر برقرار کنید.
  • کاری کنید هربار که با هم ملاقات دارید در ذهن بماند: در حالی که قانون خاصی برای مدت زمانی که در کنار هم می گذرانید وجود ندارد اما بسیار مهم است که این زمان را برای خود به یاد ماندنی کنید.

بیشتر مطالعه کنید: حفظ رابطه دوستی

در رسانه های اجتماعی با هم دوست شوید

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ / همکده

چطور با کسی که نمی شناسید دوست شوید؟ یکی از راهکارها برای دوست شدن با کسی که نمی‌شناسید، دوست شدن در رسانه‌های اجتماعی است. برای دوست شدن در رسانه های اجتماعی بهتر است کارهای زیر را انجام دهید:

  • توجه به برنامه ای که شما در حال استفاده از آن هستید: می توانید کارهای متفاوتی را برای دوستی با هم انجام دهید، البته اگر تنظیمات شخصی او به شما این اجازه را بدهد. اگر می خواهید چیز خاصی را بگویید بهتر است در ابتدا این پیام را به طور خصوصی برای خود او ارسال کنید. در غیر این صورت می توانید او را دنبال کرده یا او را در لیست دوستان خود اضافه کنید.
  • همیشه خودتان را به ان ها معرفی کنید: اگر پیامی را به یک فرد غریبه ارسال می کنید معرفی خودتان باید اولین کاری باشد که انجام می دهد. هر فردی به احتمال خیلی زیاد می خواهد بداند چه کسی تلاش می کند با او دوست باشد و چرا.
  • به او بگویید چرا شما به پروفایل او توجه کرده اید: در برخی موارد، مانند پروفایل های افراد مشهور، این مورد واضح است. در موارد دیگر شاید فرد مطمئن نباشد چرا شما سعی دارید او را اضافه کنید. افراد زیادی نسبت به غریبه ها در اینترنت مضنون هستند و اگر شما دوست ندارید درخواستتان رد شود نیاز است به نوعی او را تحت تاثیر قرار دهید. این کار کمک می کند  بهتر بتواند پذیرای شما باشد.
  • به او کمی بیشتر در مورد خودتان بگویید.

مهارت های ارتباطی را با تیم مشاور همکده بیاموزید!

همکده بزرگترین مرکز مشاوره تلفنی کشور است که در تمام مسائل مربوط به مشاوره فردی، مشاوره خانوادگی، مشاوره قبل از ازدواج، زوج درمانی، مشاوره طلاق، خیانت، مشاوره تحصیلی و… به شما عزیزان در سرتاسر ایران خدمت‌رسانی می‌کند. اگر شما نیز به دنبال آموزش مهارت‌ های ارتباطی هستید، ما به شما تیم مشاور همکده را معرفی می‌کنیم. جهت آموزش مهارت‌های ارتباطی کافی است وارد سایت همکده شوید تا با ثبت اطلاعات خود در این سامانه از خدمات تیم مشاوره همکده بهره‌مند شوید.

سوالات متداول

1. چگونه با کسی که نمی‌شناسیم دوست شویم؟

به او خوشامد گفته و نام خود را بگویید، از او چیزی را در مورد خودش سوال کنید، چیزی را در مورد خوتان به او بگویید، در مورد شرایطی که هر دو در آن قرار دارید حرف بزنید، در مورد علایق مشترک حرف بزنید و…

2. بهترین راهکار برای آموزش مهارت‌های ارتباطی چیست؟

کمک گرفتن از یک مشاور متخصص در این زمینه

3. بهترین مشاوره برای آموزش مهارت‌های ارتباطی کجاست؟

همکده

درمان فوری افسردگی بدون دارو!

ارتباط تلفنی با برترین روانشناسان افسردگی

مشاوره روانشناسی با تعرفه دولتی

منابع
wikihow.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط با مشاور متخصص