1448

چگونه پیوند استرس و هوس مواد قندی را قطع کنیم؟

استرس و هوس مواد قندی ارتباط زیادی با هم دارند. بسیاری از از افراد برای رفع استرس خود غذای بیشتری مصرف می کنند. در این بین مصرف مواد قندی بیشتر شایع است. هر یک از اختلالات می تواند به علت های مختلفی ایجاد می شود. اختلالات می تواند از سنین کودکی تا نوجوانی ادامه داشته باشد. این اختلالات حتی به گونه ای است که تا بزرگسالی هم ممکن است ایجاد شود.

اختلالات روانی بخش بسیاری از زندگی ما را تشکیل داده است. در جوامع امروزی اختلالاتی وجود دارند که شاید از شنیدن آن تعجب کنید. اما چه بخواهیم چه نخواهیم آن ها وجود دارند و حتی بسیاری ی از ما با آن ها زندگی می کنیم. همان طور که در مقاله های قبل گفتیم با یک یا دو نشانه نمی توان گفت که شما یا دوستتان دچار اختلالات روانی هستید.

تست های روانشناسی و استرس و هوس مواد قندی

این فرایند نیاز به تست های روان شناسی مختلفی دارد. اختلالات در دنیای روان شناسی تعاریف متفاوتی دارند. برای مثال برخی از افراد هستند که برای ایجاد رفتار های مختلف در زندگی خود دلایل مختلفی می آورند. در ادامه این مقاله که در وبسایت همکده به عنوان اولین و بزرگ ترین مرکز مشاوره تلفنی  روان شناسی در ایران و ارائه دهنده خدمات مشاوره و روان شناسی نوشته شده است می خواهیم در ارتباط با چگونه پیوند استرس و هوس مواد قندی را قطع کنیم، صحبت کنیم.

اختلالات مختلف غذا خوردن با استرس و هوس مواد قندی

چگونه پیوند استرس و هوس مواد قندی را قطع کنیم؟

وقتی افراد در مورد اختلالات مختلف غذا خوردن صحبت می کنند، معمولاً علائمی مانند دنبال کردن کالری بسیار محدود و مبارزه با پرخوری را در ذهن خود دارند. پرخوری با دوره هایی منظم از خوردن زیاد مشخص می شود که با از دست دادن کنترل خود و احساس گناه و شرم همراه است.

نکته ای در ارتباط با این زمینه

اختلال پرخوری در مقایسه با سایر اختلالات مانند استرس و هوس مواد قندی، هنوز به تازگی شناخته شده است. با این حال، این هنوز یک بیماری جدی است که برای بهبودی نیاز به درمان و مشاوره گسترده دارد. اگر فکر می کنید خود یا یکی از عزیزان تان با اختلال پرخوری دست و پنجه نرم می کنید، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد علل، علائم و گزینه های درمانی این مقاله را بخوانید

پرخوری اساسی در مقابل استرس و هوس مواد قندی

اول، تشخیص بین عادت گاه به گاه پرخوری در مقابل اختلال بسیار مهم است. اختلال پرخوری با دوره های مکرر پرخوری همراه با احساس شرم و از دست دادن کنترل خود مشخص می شود. بعضی از افراد ممکن است در یک مراسم خاص یا تعطیلاتی مانند شکرگذاری به طور دوره ای زیاد غذا بخورند یا پرخوری کنند. از طرف دیگر، اختلال پرخوری نوعی اختلال جدی در سلامت روان است که می تواند باعث پریشانی عاطفی و جسمی جدی شود.

دلایل احتمالی پشت اختلال پرخوری

پرخوری می تواند در اثر عوامل و حوادث مختلفی ایجاد شود. ترکیبی از عواملی مانند ژنتیک، اعتماد به نفس پایین و سابقه رژیم غذایی باعث می شود کسی پرخوری کند یا دچار اختلال پرخوری شود.

ژنتیک و تاریخچه خانواده

اگر یکی از اعضای خانواده نزدیک دارید که با اختلال در خوردن دست و پنجه نرم می کند، خودتان با خطر افزایش ابتلا روبرو می شوید. بسیاری از محققان گمان می کنند که این پدیده در نتیجه به ارث بردن ژن های خاصی رخ می دهد که شما را در معرض ابتلا به اختلال خوردن حساس می کند.

استانداردهای عزت نفس پایین و غیر واقعی بدن

چگونه پیوند استرس و هوس مواد قندی را قطع کنیم؟

اختلال پرخوری همچنین می تواند ناشی از تلاش هایی باشد که متناسب با تمایل جامعه برای بدنی متناسب باشد. در گذشته، صنعت مد و سرگرمی سهم زیادی در تعیین استانداردهای غیر واقعی بدن برای مردان و زنان داشت. آن ها هنوز هم در این زمینه نقش بزرگی دارند، اما از آن زمان رسانه های اجتماعی این مشکل را بیشتر کرده اند. تجارب آسیب زا، مانند سو استفاده جنسی، نیز می تواند باعث اختلال پرخوری شود.

تلاش های گذشته برای رژیم گرفتن

برخی از افرادی که سعی در کاهش وزن دارند، سعی می کنند میزان کالری دریافتی خود را به شدت محدود کنند. با این حال، این محدودیت می تواند باعث شود تا در اواخر روز بیش از حد غذا بخورند تا رژیم سخت غذایی خود را جبران کنند.

علائم و نشانه های معمول استرس و هوس مواد قندی

اختلال پرخوری با خوردن مقدار زیادی غذا در مدت زمان کوتاه مشخص می شود. حتی اگر دیگر گرسنه نباشند، افراد مبتلا به اختلال پرخوری به خوردن ادامه می دهند. در حالی که افراد مبتلا به این اختلال غذایی ممکن است در طول یک دوره احساس تسکین موقتی داشته باشند، اما پس از پایان آن معمولاً احساس شرم و افسردگی می کنند.

نکته ای در ارتباط با این زمینه

نکته دیگری که باید در مورد اختلال پرخوری یادآوری شود این است که ، برخلاف پرخوری عصبی، هیچ دوره ای وجود ندارد که طی آن فرد تلاش کند تا اثرات پرخوری خود را خنثی کند. ممکن است فردی که دچار پرخوری عصبی است، مواد قندی را از شر بیش از حد استفاده کند. در طی این قسمت، ممکن است فرد سعی کند بیش از حد ورزش کند یا ملین بخورد.

اختلالات بهداشت روان که می توانند اختلال پرخوری را نیز همراه داشته باشند

اختلال پرخوری می تواند همراه با برخی دیگر از اختلالات بهداشت روان مانند افسردگی، اضطراب، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و وسواس فکری عملی (OCD) باشد.

چگونه پیوند استرس و هوس مواد قندی را قطع کنیم؟

شما می دانید که بعد از یک روز پر استرس چه احساسی دارید. خلق و خوی شما دچار مشکلاتی است و اولین چیزی که می خواهید تا سعی کنید اعصاب خود را آرام کنید یک ماده خوراکی است. آیا تا به حال فکر کرده اید که عجیب است که در هنگام استرس و هوس مواد قندی این احساسات را دارید که با مصرف غذا آرامش پیدا می کنید؟ خوب، ممکن است دلایل علمی پشت این مشکل رایج وجود داشته باشد زیرا شما تنها نیستید. ارتباط غیرقابل انکاری بین سلامت روان شما و مواد قندی وجود دارد. موضوع بسیار عمیق‌تر از شیرینی‌هایی است که هر روز می‌خورید، و به سطح استرس و میل شما به شیرینی مربوط می‌شود.

مطالعه ای که ارتباط واضحی از استرس و هوس مواد قندی را ارائه می دهد

یک مطالعه جذاب توسط موسسه اپیدمیولوژی کالج دانشگاه لندن انجام شد. آن‌ها دریافتند افرادی که مقادیر زیادی شکر در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند. از طرف دیگر، یک فرد می تواند بگوید که طبیعت افسردگی آن‌ها باعث این است که به دنبال کربوهیدرات و قند باشند. آیا مصرف انبوه شکر در کشور های مختلف که باعث مشکل چاقی شده است می تواند دلیل افزایش افسردگی باشد؟ این یک مفهوم جالب برای در نظر گرفتن است، به خصوص که هر دو موضوع خارج از کنترل هستند.

نکته ای در ارتباط با این زمینه

در حالی که ممکن است به نظر برسد که افسردگی در درجه اول و ولع قند در مرحله دوم قرار می گیرد، این مطالعه نشان داد که نیاز شدید به شکر در ابتدا وجود داشته است. آن‌ها این پدیده را علیت معکوس نامیدند. چیزی که مطالعه نتوانست آن را ببیند علت دقیق و چگونگی ارتباط استرس و هوس مواد قندی است. معمای واقعی این است که چگونه مواد قندی می تواند مشکلات زیادی در بدن ایجاد کند و چگونه قسمت های حیاتی مغز را از بین می برد؟

رژیم غذایی و سلامت روان شما به هم مرتبط هستند

در سال 2002، مرکز پزشکی جنوب غربی دانشگاه تگزاس مطالعه ای در مورد مصرف شکر انجام داد. آن‌ها داده های شش کشور را بررسی کردند. آن‌ها دریافتند افرادی که مواد قندی بیشتری در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، میزان افسردگی قابل توجهی بالاتری دارند. رژیم کورتریک از کاربران می خواهد که محتوای کربوهیدرات خود را محدود کرده و مصرف فست فودها را کاهش دهند. مواد غذایی خطرناک مملو از اقلامی مانند سیب زمینی سرخ کرده، پیتزا، همبرگر و چیپس است.

مطالعاتی در ارتباط با این زمینه

مطالعه در تگزاس نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای ناسالم و انواع فرآوری قندی مصرف می کردند نسبت به افرادی که به طور سالم غذا می خورند، میزان افسردگی بیشتری داشتند. مسئله مهم دیگر نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، آب میوه و نوشیدنی های انرژی زا است. این افراد همچنین نسبت به افرادی که بیشتر آب می‌نوشیدند، در خطر ابتلا به بیماری‌های روانی قرار داشتند. هدف این مطالعات کسب پیوندهای بیولوژیکی یا مکانیکی با ناراحتی نبود. بلکه سعی در شناسایی رابطه بین استرس و هوس مواد قندی داشت. به طور کلی، این ارتباط در هر شش کشور بزرگ جهان مورد بررسی غیرقابل انکار است. آیا افراد پر استرس در معرض خطر بیشتری هستند؟

مصرف شکر را متوقف کنید

بدن شما برای عملکرد صحیح به قند نیاز ندارد. قندها از مولکول های کربوهیدرات ساده درست می شوند. بدن شما برای کمک به عملکرد سلول‌ها و اندام‌های خود به کربوهیدرات‌ها نیاز دارد. اما عملکرد درونی سیستم انسان می‌تواند مواد مغذی را از کربوهیدرات‌ها بیرون بکشد و به بدن آن‌چه نیاز دارد بدهد. به طور واقع بینانه، شما نیازی به مصرف شکر ندارید تا به بدن خود آنچه نیاز دارد بدهید. مصرف این ماده سفید ندارد و میل به شکر می تواند سلامت شما را خراب کند. انجمن قلب کشور های اروپایی بیان می کند که بدن شما بدون توجه به اینکه قند از کجا درست می شود آن را برای عملکرد سلولی استفاده می کند.

مثالی در ارتباط با این زمینه

به عنوان مثال، می توانید یک آب نبات بخورید، یا می توانید مقداری عسل مغذی مصرف کنید. هر دو برای بدن شما نیاز است، اما یکی برای شما سالم تر است. می توانید شکر را از میوه ها و سبزیجات و شیر دریافت کنید. با این حال، پردازش غذاهای فرآوری با قند برای بدن شما دشوارتر از انواعی است که به طور طبیعی یافت می شوند. آن‌ها در ادامه بیان کردند که شما فقط به 6-9 قاشق چایخوری در روز قند و شکر برای عملکرد بهینه سلول نیاز دارید. یک قوطی نوشابه متوسط ​​حاوی بیش از هشت قاشق چایخوری شکر است. اما یک سیب فقط 3.8 قاشق چای خوری دارد و سایر ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین می کند. حالا کدام یک برای شما بهتر است؟

ارتباط بین استرس و هوس مواد قندی در غذاهای مختلف

اگر هر روز سه قوطی نوشابه بنوشید، 24 قاشق چایخوری شکر مصرف می کنید که چهار برابر مقدار لازم است. علاوه بر این، زمانی که قند زیادی مصرف می کنید، باعث ایجاد مشکل در دندان ها و دور کمر می شود و سلامت روان شما را تحت تاثیر قرار می دهد. میل شما به شکر ارتباط مستقیمی با رژیم غذایی شما دارد. هر چه بیشتر آن را بخورید، بدن شما بیشتر می خواهد. این می تواند به اندازه یک داروی غیرقانونی اعتیاد داشته باشد، به خصوص برای افراد بسیار استرس زا.

آسیب استرس و هوس مواد قندی

‏anxietyA neuron یک سلول عصبی است که تکانه ها را به سراسر بدن شما منتقل می کند.

درمان فوری افسردگی بدون دارو!

ارتباط تلفنی با برترین روانشناسان افسردگی

مشاوره روانشناسی با تعرفه دولتی

منابع
وبسایت powerofpositivity

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط با مشاور متخصص