1448

وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟

با این همه داستان های احتیاط آمیز که به صورت آنلاین و در برنامه های خبری محلی پخش می شود، نگران بودن در مورد خود آسان است. به نظر می رسد هر کاری که انجام می دهید، خود را در معرض خطر ویران کننده بیماری جسمی یا روحی قرار می دهید. چگونه می توانید کنار بیایید؟ اول، شما باید بدانید که نگرانی بیش از حد درباره خود یعنی چه؟ و این که وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟ برای رفع مشکلات خود و نگرانی های بیش از حد می توانید با مشاوران مرکز مشاوره همکده در تماس باشید. مرکز مشاوره همکده اولین و بزرگ ترین مرکز مشاوره در ایران می باشد. این مرکز ارائه دهنده خدمات حضوری و مشاوره تلفنی روان شناسی می باشد.

نگرانی بیش از حد درباره خود یعنی چه؟

انجام اقدامات احتیاطی منطقی با سلامتی شما هیچ مشکلی ندارد. نگرانی مداوم در مورد هرگونه ناراحتی جزئی یا احساس غیر منتظره، همان اقدامات احتیاطی نیست. اقدامات احتیاطی ممکن است به معنای ترک سیگار یا شروع یک برنامه ورزشی باشد. نگرانی متفاوت است. به جای محافظت از شما در برابر سلامتی ضعیف، در واقع می تواند مشکلات سلامتی ایجاد کند.

نگرانی چیست؟

نگرانی چیزی بیش از یک حالت ذهنی نیست. با این وجود، ذهن شما قدرت باورنکردنی برای تأثیر بر سلامتی و بهبود شما دارد. به طور خاص، نگرانی تسلیم اضطراب یا ناراحتی است، اجازه می دهد ذهن شما در مورد برخی از افکار منفی یا یک رویداد نگران کننده صحبت کند. ممکن است نگران اتفاقات احتمالی در آینده باشید. یا ممکن است نگران اتفاقاتی باشید که درک نمی کنید. ممکن است نگران مشکلات واقعی یا مشکلات احتمالی باشید. یا ممکن است روی آنچه ممکن است در آینده برای شما اتفاق بیفتد تمرکز کنید.

آیا دلایلی برای نگرانی دارید؟

وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟

قبل از اینکه فکر کنید آیا بیش از حد نگران خود هستید، یک سوال بزرگ وجود دارد که باید برای خود پاسخ دهید. “آیا من دلیلی برای نگرانی دارم؟” این یک سوال مهم است. پس از همه، اگر علائم واقعی را تجربه می کنید یا علائم قابل تأیید از یک مشکل واقعی را مشاهده می کنید، ممکن است لازم باشد برای حل یا جلوگیری از مشکل اقدام کنید. شاید لازم باشد از یک متخصص، مانند یک دکتر یا یک درمانگر کمک بگیرید، و این اشکالی ندارد، می تواند مفید باشد. تا زمانی که پس از دریافت خبرهای خوب به احتمال فاجعه متصل نشوید، رسیدگی به نگرانی های خود خیلی نگران کننده نیست. در ادامه میخواهیم بدانیم وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟؟

مزیت نگرانی چیست؟

انجام اقدامات مناسب برای حل مشکلات می تواند بسیار مفید باشد. نگران کننده چیست، آیا فوایدی دارد؟ ممکن است وسوسه انگیز باشد که نگران خود باشید. ممکن است به نظر برسد اگر به مدت کافی روی مسئله تمرکز کنید، پاسخ ها ارائه می شوند، اما در واقع، عکس این قضیه صادق است. وقتی اجازه می دهید ذهن خود را آرام کنید و روی مسئله ای که در پس زمینه است کار کنید، پاسخ ها خود را نشان می دهند. بنابراین، نگرانی مشکلی را حل نمی کند، اما آیا هدف دیگری دارد؟ در اینجا برخی از دلایلی که مردم احساس می کنند باید نگران شوند وجود دارد و چرا که زیاد منطقی نیستند:

  • “این نشان می دهد که من اهمیت می دهم.” شما می توانید مراقبت را از راه های بسیار کم خطر دیگری نشان دهید.
  • “این به من انگیزه می دهد.” در اکثر موارد، نگرانی به جای الهام بخشیدن به عمل، شما را فلج می کند.
  • “اگر الان نگران باشم، بعداً مواظب نخواهم شد.” یک روش بهتر برای آماده سازی خود در برابر مشکلات، ایجاد نقاط قوت و ایجاد انعطاف پذیری از طریق مثبت اندیشی است.
  • “اگر نگران باشم فرد بهتری خواهم شد.” اگر می خواهید فرد بهتری باشید، افکار و رفتارهای مثبتی را انتخاب کنید که به شما و دیگران کمک می کند زندگی بهتری داشته باشند. نگرانی شما را از انجام کاری که احساس می کنید اشتباه است محافظت نمی کند.

اما نکته مهم این است که بدانید وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟

اختلال اضطراب بیماری چیست؟

نگرانی مداوم در مورد سلامت جسمی و / یا روحی شما احساسات شما را به خطر می اندازد و می تواند باعث بدتر شدن سلامتی شما شود زیرا رفتار محافظت بیش از حد شما را از داشتن یک زندگی عادی متوقف می کند. در گذشته، نگرانی وسواسی مبنی بر اینکه شما ممکن است به یک بیماری جسمی یا روانی مبتلا باشید، هیپوکندریاز نامیده می شد. آن شرایط اکنون اختلال اضطراب بیماری نامیده می شود. اختلال اضطراب بیماری بیماری است که در آن شما اضطراب شدید دارید زیرا در مورد علائم احتمالی اختلال وسواس دارید که هیچ دلیلی برای اثبات آن وجود ندارد.

Cyberchondriasis چیست؟

ممکن است کلمه cyberchondriac را بشنوید تا فردی را توصیف کند که بیش از حد به سلامت خود نگران باشد. این یک تشخیص رسمی نیست، اما یک پدیده را توصیف می کند که پزشکان هر روز با آن روبرو می شوند. این به افرادی گفته می شود که وقتی نگران سلامتی خود هستند آنلاین می شوند و به آنچه در آنجا می یابند اهمیت زیادی می دهند. اگر به طور معمول علائم یک اختلال را جستجو کنید و سپس متوجه این علائم در خود شوید، ممکن است از سایبروندریاز رنج ببرید. اگر وقت زیادی را صرف خواندن لیست های چک بیماری ها می کنید و درمورد اینکه آیا این موارد برای شما کاربرد دارند فکر می کنید، ممکن است این نوع اضطراب بیماری داشته باشید.

دلایل اختلال اضطراب بیماری

هیچ کس واقعاً نمی داند چه چیزی باعث اختلال اضطراب بیماری می شود. با این حال، مواردی وجود دارد که به نظر می رسد در ایجاد آن سهیم هستند. اخبار اینترنتی یا محلی اغلب باعث می شود بیماری های نادر رایج به نظر برسند. والدین یا مراقبان ممکن است از محافظت بیش از حد برخوردار باشند و بیش از حد در مورد علائم احتمالی بیماری نگران باشند. فرزندان یا دیگران تحت سرپرستی آنها همان وسواس سلامتی را در پیش می گیرند. علاوه بر این، ممکن است یک مولفه ارثی وجود داشته باشد. خانواده هایی که دارای اعضای OCD هستند به احتمال زیاد دارای اعضایی هستند که دارای اختلال اضطراب بیماری هستند.

نشانه هایی که شما بیش از حد درباره خود نگران هستید

وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟

اکثر مردم تصور می کنند که چیزی درست نیست. این ممکن است باعث شود آنها به درمان پزشکی یا کمک ذهنی مورد نیاز برسند. چه زمانی نگرانی طبیعی از مرز عبور می کند تا بیش از حد نگران خود باشید؟ پزشکان از معیارهای زیر برای تعیین عدم کنترل نگرانی شما استفاده می کنند.

شما نگران دو یا چند بیماری تشخیص داده نشده هستید

اگر علائم مشخصی دارید که باعث نگرانی شما می شود، ممکن است واقعاً یک بیماری پزشکی یا روحی داشته باشید که برای غلبه بر آن به کمک نیاز دارید. با این حال، اگر نگران دو یا چند بیماری هستید بدون اینکه تأییدی برای ابتلا به این اختلال داشته باشید، نشانه این است که ممکن است بیش از حد نگران باشید و ممکن است اضطراب بیماری داشته باشید. اما نکته مهم این که باید بدانید وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟

وسواس شما در مورد بیماری باعث پریشانی شدید شما می شود

این یک نکته است که متوجه علائم نگران کننده می شوید و در مورد آنها با پزشک خود صحبت می کنید. با این حال، به سختی مضطرب شوید زیرا ممکن است به بیماری مبتلا شوید، نشان می دهد که بیش از حد نگران خود هستید. شما زندگی شخصی خود را بدون هیچ مدرک مستدل مبنی بر اینکه اشتباهی انجام می شود، بدبخت می کنید.

شما نمی توانید اظهارات پزشکان خود را که هیچ بیماری ندارند بپذیرید

فرض کنید حتماً به پزشک مراجعه می کنید تا بفهمید بیماری دارید یا خیر. اگر دکتر شما بگوید، “نه، شما کاملاً سالم به نظر می آیید”، پس چه کاری انجام می دهید؟ اگر مطمئن باشید مشکلی وجود دارد ممکن است نظر دوم را بگیرید. این غیر معمول نیست با این حال، اگر پزشک دوم همان حرف اول را بزند و شما از این عقیده باشید که هیچ مشکلی نیست، احتمالاً بیش از حد نگران خود هستید.

نگرانی شما عملکرد در روابط را دشوار می کند

وقتی نگرانی باعث ایجاد اختلاف در روابط شخصی شما شود، این نگرانی ناسالم است. تأکید زیاد بر بیماری های احتمالی می تواند شما را از داشتن روابط سالم با عزیزانتان دور کند. وسواس شما در مورد بیماری ها می تواند کنار آمدن با شما را سخت کند. حتی می تواند باعث شود شما خود را از دیگران جدا کنید تا از میکروب یا حوادثی که احساس می کنید وضعیت شما را بدتر می کند، جلوگیری کنید.

نگرانی شما بر کار شما تأثیر می گذارد

وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟

اگر مانند بیشتر بزرگسالان هستید، برای زندگی باید کار کنید. با این حال، نگرانی در مورد خود می تواند بر مسئولیت های کاری شما ارجحیت داشته باشد. اگر می بینید که زیاد از محل کار در خانه می مانید زیرا می ترسید مشکلات جسمی جزئی نشانه بیماری بزرگ باشد، می توانید شغل خود را از دست داده و به حرفه خود آسیب برسانید. از این رو باید بدانید وقتی بیش از حد درباره خود نگران هستید چه کاری باید انجام دهید؟

حداقل شش ماه نگران خواهید بود

اگر متوجه مسائل جسمی یا روحی شده اید که ممکن است نشانه ای از بیماری باشد، ممکن است به این دلیل باشد که استرس زیادی دارید. همچنین ممکن است مشکلی داشته باشید که باید آن را برطرف کنید. با این حال، اگر بیش از شش ماه نگران باشید، این مسئله با مشکلی روبرو نیست، در عوض، این نگرانی به یک الگو تبدیل شده است.

شما زمان زیادی را در مطب پزشکان و بخشهای ER سپری می کنید

اگرچه درست است که برخی از افراد چندین تشخیص جدی دارند و باید مرتباً به پزشک مراجعه کنند، اما اینها یک استثنا هستند و یک قاعده نیستند. اگر بیماری شما تشخیص داده نشده است، احتمالاً نیازی به مراجعه مکرر به پزشک ندارید.

 

 

وقتش رسیده خودت را پیدا کنی!

منابع
betterhelp.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط با مشاور متخصص