1448

راه هایی برای بازگرداندن امید زمانی که احساس افسردگی می کنید

بازگرداندن امید از طریق روش های مختلفی انجام می شود. امید همیشه چیزی است که باید در زندگی برای رسیدن به اهداف وجود داشته باشد. شما می توانید از پس هر مشکلی بر بیایید اما کنار آمدن با ناامیدی سخت است. ناامیدی هیچ وقت نباید ادامه دار باشد. چرا که اگر شخصی نتواند ناامیدی خود را کنترل کند باعث ایجاد حس استرس و افسردگی در او می شود. هیچ کس در این دنیا نیست که حتی یک بار احساس ناامیدی نکرده باشد. همان طور که خانواده می تواند ما را به سمت موفقیت راهنمایی کند، گاهی اوقات ممکن است باعث شکست ما شود. شکست در زندگی گاهی اوقات لازم است.

اما به شرطی که افراد بتوانند بعد از به زندگی خود بازگردند. خیلی از مردم بعد از این که شکست می خورند ناامید می شوند. در واقع این شکست پایان کار آن ها در زندگی خواهد بود. انسان باید مسئولیت پذیر باشد. حتی با وجود داشتن خانواده بد شما می توانید به موفقیت برسید. حتی بزرگ ترین افراد هم در زندگی مشکلاتی داشتند. نکته مهم این است که چگونه با داشتن خانواده ای آزار دهنده موفق شویم. شکست چه بخواهیم چه نخواهیم برایمان اتفاق می افتد. اما آیا ما می توانیم با شکست و ناامیدی در زندگی خود کنار بیاییم؟ در ادامه می خواهیم ببینیم که راه هایی برای بازگرداندن امید زمانی که احساس افسردگی می کنید، چگونه است؟

احساس شادی و بازگرداندن امید

در مقاله های قبل در ارتباط با این که شادی و خوشبختی چه تاثیری بر ذهنیت افراد دارد صحبت کردیم ما گفتیم که شادی و خوشبختی می تواند بر ذهنیت و جسم افراد تاثیرات بسیار زیادی داشته باشد. ما در ادامه می خواهیم بدانیم که چگونه با ناامیدی در زندگی کنار بیاییم و موفق شویم. در ادامه این مقاله که در وبسایت همکده به عنوان اولین و بزرگ ترین مرکز مشاوره تلفنی  روان شناسی در ایران و ارائه دهنده خدمات مشاوره و روان شناسی نوشته شده است می خواهیم در ارتباط با راه هایی برای بازگرداندن امید زمانی که احساس افسردگی می کنید، صحبت کنیم.

شکست در زندگی و بازگرداندن امید

شکست در زندگی احساس بدی دارد. بسیاری از مردم برای اجتناب از شکست تلاش زیادی می کنند. برای این که مجبور نباشند احساسات دردناکی را تجربه کنند. دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود احساس شکست کنید. برخی از عواملی که ممکن است نقش داشته باشند عبارتند از:

  • احساس ناامیدی
  • اضطراب
  • افسردگی
  • احساس درماندگی
  • فقدان روابط حمایتی

اگر فکر می کنید ” شکست خورده هستید”، مهم است بدانید کارهایی وجود دارد که می توانید انجام دهید تا احساس بهتری داشته باشید. دانستن نحوه برخورد سالم با شکست در زندگی، بخشی از ترس را از بین می برد. و ممکن است درد را کاهش دهد تا بتوانید بهتر از قبل به عقب برگردید.

برای بازگرداندن امید شکست خود را بپذیرید

شکست با احساسات گوناگونی همراه است. خجالت، اضطراب، عصبانیت، ناراحتی و شرم، برخی از آن ها است. این احساسات ناراحت کننده است. بسیاری از مردم برای فرار از احساس ناراحتی احساسی هرکاری می توانند انجام دهند. مطالعه ای که در سال 2017 در مجله تصمیم گیری رفتاری منتشر شد می گوید که نباید سعی کنید احساسات خود را پس از شکست کنار بگذارید.

این می تواند به شما کمک کند تا راه حل های بهتری پیدا کنید تا دفعه بعد پیشرفت کنید. بنابراین، پیش بروید و احساسات خود را بپذیرید. احساسات خود را بپذیرید و اجازه دهید کمی احساس بدی داشته باشید.

روش های مثبت برای بازگرداندن امید (و راه های جلوگیری از ناامیدی)

ناامیدی یک واکنش به نیازهای برآورده نشده و موانع همراه است. شما در محاصره همه چیز قرار خواهید گرفت، مانند نگرفتن نمره خوب یا عدم تمرکز هنگام رانندگی. تمایل به نابودی این احساس شما را به سمت رفتارهای ناسازگار سوق می دهد. به دلیل این واکنش، یادگیری نحوه مدیریت ناامیدی ضروری است. این می تواند شامل توطئه ای برای مقابله با دیگران یا ایجاد عصبانیت، ابزارهای ویرانگری برای مقابله باشد. این نوع عصبانیت کنترل نشده در نهایت باعث ناامیدی بیشتر می شود. مدیریت ناامیدی مستلزم آن است که از احساسات انعکاسی فراتر رفته و صبور باشید، که گفتن آن آسان تر از انجام آن است. در این‌جا چند راه مثبت برای بازگرداندن امید و راه های جلوگیری از آن آورده شده است.

شما باید یک شخص با قابلیت حل مشکل باشید

آخرین چیزی که می خواهید این است که در چهارچوب ناامیدی غرق نشوید، و شکایت کنید که همه چیز طبق خواسته شما پیش نمی رود. شما همیشه این قدرت را دارید که در مسیر درست حرکت کنید. صرفاً تصمیم گیری برای فعال بودن تأثیر مثبتی بر دیدگاه شما خواهد داشت.

صاحب تصمیمات خود باشید

به جای ناامیدی از آن چه در حال اتفاق افتادن است، دریابید که چگونه از تکرار آن جلوگیری می کنید. به دقت در مورد روشی که تصمیمات خود شما را به جایی که هستید رساند فکر کنید.

تغییرات ظریف می تواند به شما در بازگرداندن امید کمک کند

تغییر درازمدت می تواند شامل پرداختن به چیزهای کوچکی باشد که در طول روز شما را ناامید می کند. برای مثال اگر فضای کافی ندارید، مقداری مبلمان را جابجا کنید. اگر خواب کافی ندارید، اتاق خواب را تغییر دهید. مشکلات کوچک را شناسایی کنید تا بعداً دچار مشکل نشوید.

هدف ها را در چشم انداز خود قرار دهید

زمانی که نمی‌دانید چگونه بازگرداندن امید را ایجاد کنید، خیلی آسان است که تحت کنترل احساسات لحظه‌ای باشید. روی هدف خود بایستید و چیزها را در چشم انداز قرار دهید، تا موفقیت را در خود ایجاد کنید.

راه هایی برای بازگرداندن امید زمانی که احساس افسردگی می کنید

همه ما زمان هایی در زندگی داشتبم که می خواهیم تمام اتفاقات دنیا را ناپدید کنیم. طبیعی است که گاهی اوقات یک حالت افسردگی خفیف یا اضطراب را تجربه کنید. اما اگر آن غم باقی بماند و باعث شود امیدتان از دست برود چه؟ وقتی می گویید افسرده هستید، احتمالاً آن را با احساس ناراحتی یا بد خلقی یکی می دانید. اغلب، این احساسات ناخوشایند ظرف چند روز برطرف می شوند. با این حال، اختلال افسردگی اساسی یا MDD، یک بیماری روانی است که در صورت عدم درمان می تواند هفته ها، ماه ها یا سال ها ادامه داشته باشد.

نکته ای در ارتباط با این زمینه

آیا می دانستید که MDD شایع ترین اختلال روانی است و حداقل 7.1 درصد از مردمان کشورهای مختلف سالانه به آن مبتلا می شوند؟ این بیماری اغلب زنان را بیشتر از مردان مبتلا می کند و در سنین 18 تا 25 سالگی موارد بیشتری دارد. همچنین می تواند پس از دوره های طولانی بین قسمت ها دوباره ظاهر شود.

علائم و نشانه های اختلال افسردگی اساسی در صورت عدم بازگرداندن امید

چگونه می دانید که روز بدی دارید یا از نظر بالینی افسرده هستید؟ از آنجایی که بسیاری از نشانه های آن ممکن است در سایر بیماری ها و اختلالات وجود داشته باشد، باید با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی حرفه ای خود مشورت کنید. این‌ها علائم و نشانه های رایج MDD هستند که باید برای بازگرداندن امید به آن‌ها توجه کرد.

  • غم و اندوه مزمن، ناامیدی و عدم امید
  • احساس عجز، گناه و بی ارزشی
  • دیگر علاقه ای به فعالیت ها یا سرگرمی های گذشته ندارید
  • در حال و هوای روابط عاشقانه نیستید
  • از دست دادن انرژی و خستگی مفرط
  • تغییر در الگوهای خواب مانند بی خوابی یا پرخوابی
  • مشکلات ذهنی در تمرکز، حافظه و تصمیم گیری
  • تغییر در عادات غذایی، کاهش وزن یا افزایش وزن
  • استرس مداوم، کسالت و تحریک پذیری
  • اشتغال به مرگ یا ایدئولوژی خودکشی

درد مزمن و اختلالات گوارشی بدون علت قابل تشخیص افسردگی و عدم بازگرداندن امید

همه افراد متفاوت هستند، و ممکن است شما تمام این علائم یا شدت یکسانی را با شخص دیگری تجربه نکنید. فقط ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی یا متخصص سلامت روان شما واجد شرایط تفسیر و تشخیص پرونده شما است. از آن‌جا می توانید بهترین گزینه های درمانی را مورد بحث قرار دهید.

چه چیزی باعث MDD می شود و آیا می توانید آن را درمان کنید؟

اگرچه دانشمندان در مورد علت افسردگی دارای تفکر مثبت نیستند، اما مطالعات نشان می دهد که ترکیبی از عوامل در این امر موثر است. اختلال افسردگی اساسی ممکن است ریشه در عدم تعادل شیمیایی مغز، وراثت یا عوامل محیطی داشته باشد. این‌ها ممکن است با هم کار کنند تا طوفان کاملی را ایجاد کنند که می تواند شما را از نظر ذهنی، جسمی، عاطفی و روحی افسرده کند. در حال حاضر، هیچ روش قطعی برای بازگرداندن امید وجود ندارد. با این حال، یک رویکرد جامع می تواند به کاهش علائم کمک کند تا بتوانید به زندگی سالم و معنادار ادامه دهید. پس از تشخیص، برنامه مراقبتی شما متناسب با نیازهای شما تنظیم می شود.

نکته ای در ارتباط با این زمینه

اکثر متخصصان سلامت روان موافقند که درمان بهینه این اختلال روانی ترکیبی از دارو و درمان است. داروهای تجویزی و نوع درمان بسته به هر بیمار متفاوت است. خبر خوب این است که آمار نشان می دهد حداقل 80 درصد از افراد افسرده طی 6 تا 8 هفته نتایج مثبتی از درمان خود مشاهده می کنند.

بازگرداندن امید در افراد مبتلا به افسردگی

برای اکثر افرادی که مبتلا به یک اختلال افسردگی اساسی تشخیص داده شده اند، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی معمولا داروهای ضد افسردگی تجویز می کنند. این داروها مناطقی از مغز را هدف قرار می دهند که مسئول هورمون ها و گیرنده های خلق و خو هستند. ممکن است کمی آزمون و خطا طول بکشد تا متخصص سلامت روان شما بهترین داروی ضد افسردگی را پیدا کند. اگر MDD یا اختلال افسردگی دیگری برای شما تشخیص داده شده است، ممکن است نتایج مثبتی نیز از درمان به دست آورید. رویکردهای درمانی معمول شامل رفتارهای شناختی و روان درمانی است. ارائه دهنده سلامت روان شما ممکن است راه های دیگری را برای مقابله با یک اختلال افسردگی توصیه کند که می توانید در خانه انجام دهید.

چند راه برای بازگرداندن امید و غلبه بر حالت افسردگی

تشخیص اختلال افسردگی اساسی می تواند یک موهبت متفاوت باشد. در حالی که از اینکه بالاخره چند روش درمانی دارید خیالتان راحت است، ممکن است در مورد وضعیت خود نگران باشید. با حمایت تیم پزشکی، دوستان و عزیزانتان، امید دارید. فرقی نمی کند که گهگاهی دچار مشکلات شوید یا علائم شما به MDD اشاره دارد. شما می توانید کارهایی برای بازگرداندن امید و رفاه خود انجام دهید. پیشنهادات ایده آلی برای تکمیل برنامه مراقبت از سلامت روان تجویز شده شما وجود دارد.

نکته

آیا می خواهید صبح ها با شادی و اشتیاق به زندگی از خواب بیدار شوید؟ آیا حاضرید افکار منفی یک اختلال افسردگی را از بین ببرید و در پرتو امید غوطه ور شوید؟ در این‌جا پیشنهادات مفید وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

الگوهای افکار منفی را شکست دهید

اپرا وینفری سرمایه دار رسانه ای می گوید که شما این قدرت را دارید که با تغییر نگرش و بازگرداندن امید آینده خود را تغییر دهید. یکی از خودشکسته ترین علائم یک دوره افسردگی منفی گرایی مداوم است. وقتی بدبین هستید و افکار و مکالمات خود را بدبین می کنید، طبیعتاً احساسات منفی گرایی بیشتری ایجاد می کند.

درمان فوری افسردگی بدون دارو!

ارتباط تلفنی با برترین روانشناسان افسردگی

مشاوره روانشناسی با تعرفه دولتی

منابع
وبسایت powerofpositivity

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط با مشاور متخصص